”#ThankYouNHS”: Elton John, Paul McCartney şi David Beckham, alături de alte vedete, omagiu adus medicilor și personalului medical din UK – VIDEO

Elton John, Paul McCartney şi David Beckham s-au numărat printre vedetele care au adus un omagiu personalului Sistemului Naţional de Sănătate (NHS) care îşi riscă viaţa în lupta contra pandemiei de coronavirus, relatează vineri Press Association.

Într-o înregistrare video distribuită de NHS England, vedete din industria cinematografică, televiziune, muzică şi sport au ţinut o pancartă cu sloganurile #OurNHSPeople şi #ThankYouNHS.

Elton John, Paul McCartney şi David Beckham s-au alăturat în cadrul acestui demers altor vedete importante, precum Mick Jagger, Kate Winslet, Daniel Craig, Phoebe Waller-Bridge şi actriţei Kristin Scott Thomas.

La această iniţiativă au participat de asemenea Kylie Minogue, actriţa Naomi Harris, actorul Eddie Redmayne şi atleţii Jessica Ennis-Hill şi Mo Farah.

”Clap for Carers” în fiecare zi de joi

Înregistrarea video a fost distribuită joi, cu câteva ore înainte ca Marea Britanie să salute lucrătorii din sistemul sanitar pentru o a doua zi de joi consecutiv.

În toată ţara, britanicii şi-au arătat recunoştinţa ieşind în pragul caselor sau la ferestre aplaudând, lovind în tigăi şi ovaţionând pentru a-şi arăta aprecierea pentru lucrătorii din sistemul sanitar.

Premierul Boris Johnson a ieşit de asemenea din autoizolare pentru a se alătura demersului. Mişcarea “Clap For Carers” (aplauze pentru îngrijitori) a debutat la 26 martie şi va avea loc în fiecare zi de joi. Postul britanic ITV şi-a întrerupt programul pentru a se alătura omagiului. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
500 de euro

În timp ce medicii se plâng de lipsa echipamentelor de protecţie, Klaus Iohannis promite bonusuri: 500 de euro pentru cadrele medicale

Klaus Iohannis: «Fac un apel către românii din diaspora: dragii mei, nu veniți acasă de Paște»