in ,

Tragedie imensă: O fetiță de numai un an și un băiețel de trei ani, înjunghiați mortal într-o casă din Ilford, estul Londrei

O anchetă a fost demarată de Poliția Metropolitană după ce doi copii de vârste mici au fost înjunghiați mortal duminică, 26 aprilie, într-o casă din estul Londrei.

O fetiță de un an a fost declarată decedată într-o locuință din Ilford, iar un băiețel în vârstă de trei ani a murit mai târziu, la spital, a anunțat Poliția Metropolitană într-o declarație de presă.

Un bărbat de 40 de ani a fost, de asemenea, transportat la spital prezentând răni de cuțit.

Fetiță de 7 ani, ucisă într-un parc din Anglia. O femeie a scos un cuțit și a înjunghiat-o sub ochii îngroziți ai familiei

Se crede că cei trei aveau legătură, însă „în această fază incipientă, poliția nu caută pe altcineva în legătură cu acest incident”, se arată în declarație. Se pare că bărbatul este suspectul principal în acest caz.

Mai multe declarații emoționante au apărut după aflarea teribilei vești.

Liderul Consiliului Redbridge, Jas Athwal, a cerut respectarea vieții private a familiei, deoarece poliția a lansat o anchetă pentru crimă.


Acesta a spus: „Gândurile mele sunt alături de familie și de comunitatea întristată de această tragedie de nedescris. Sunt în contact cu poliția care face tot posibilul pentru a duce ancheta la o rezoluție. Vă rugăm ca toată lumea să respecte intimitatea familiei în acest moment dificil”.

Numărul cazurilor de violență domestică a explodat în Londra în timpul restricțiilor. Peste 4.000 de persoane arestate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson, prima declarație după ce a reintrat în pâine: „Este prea devreme să relaxăm măsurile, al doilea vârf ar fi un dezastru”

Bill Gates este darnic: „Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu! Toți locuitorii planetei să beneficieze de el!”