in

Tragedie imensă pentru un pompier din Marea Britanie! Ajuns la locul unui accident a descoperit că victima era chiar fiica lui

Un pompier chemat la locul unui accident, în Haverfordwest, Marea Britanie a trecut prin clipe de groază când și-a dat seama că victima încarcerată în mașină era chiar fiica sa.

Bărbatul a privit neputincios cum paramedicii i-au scos fiica moartă dintre fiarele contorsionate.

Pompierul Adrian Smith era de serviciu la Haverfordwest, Pembrokeshire, duminică seara, 13 iunie, când a fost chemat pentru o descarcerare, la un accident rutier.  Ajuns acolo, a descoperit că autoturismul lovit era chiar al fiicei sale, potrivit The Telegraph.

Pompierul era de serviciu la Haverfordwest, Pembrokeshire, duminică seara, când a fost chemat la un accident rutier.

Argeș: Accident cumplit provocat de un șofer cu un BMW cu volan pe dreapta și numere britanice. Trei oameni au murit

Poliția a confirmat că Ella, care avea doar 21 de ani, a murit în urma accidentului, iar alte trei persoane implicate au fost rănite.


Mașina era condusă de iubitul tinerei, iar cei doi se îndreptau spre casă după ce petrecuseră întreaga zi pe o plajă din apropiere. Polițiștii cred că mașina, un Ford Ka, s-a răsturnat, apoi a fost lovită de un alt autovehicul, în care se aflau un bărbat și o femeie, care au fost răniți. 

„Trebuie să fi fost un coșmar pentru Adrian să descopere că fiica lui este victima. Ella era o fată minunată. Ei sunt o familie minunată. Toată lumea este în stare de șoc și devastă”, a declarat o persoană apropiată familiei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 1.5]

Boris Johnson, cuvinte grele la adresa Ministrului Sănătății: „Un nenorocit fără nicio speranță!” Noi dezvăluiri din interiorul guvernului britanic

Experții britanici nu sunt de acord cu imunizarea în masă a copiilor. „Așteptăm mai multe date”