Menu
in

Tragedie în Anglia. Bebeluș ucis de un BMW care a spulberat căruciorul în care se afla micuțul. Era prima zi când ieșea din casă cu mama lui

Un bebeluș de doar două săptămâni a fost ucis după ce șoferul unui BMW a pierdut controlul mașinii și a lovit violent căruciorul în care se afla micuțul.

Potrivit Daily Mail, mama, în vârstă de 18 ani, își scosese copilul la plimbare pentru prima dată, duminică, 4 aprilie.

Șoferul a fugit de locul accidentului din Brownhills, Walsall, West Midlands dar a fost arestat la aproximativ patru mile distanță, în Bloxwich, la scurt timp după aceea.

El este reținut sub suspiciunea că ar fi cauzat moarte prin conducere periculoasă.

Poliția spune că tragedia s-a produs după ce BMW a intrat într-un Ford B-Max, după care a ricoșat pe trotuar și a izbit de zid o femeie și căruciorul în care se afla bebelușul acesteia.

Un prieten al părinților care depunea flori la locul tragediei a declarat pentru MailOnline că este „împietrit de durere”.

„Cunosc familia și tot ce pot spune este că sunt împietrit de durere. Era poate prima dată când scoteau copilul și s-a întâmplat asta. Este de neimaginat prin ce trec. O secundă și cel mai prețios lucru din viața lor a dispărut”, a spus bărbatul.

Bebelușul a fost dus la spital cu o ambulanță aeriană, dar nu a putut fi salvat. Mama sa a suferit o leziune la umăr, dar nu este în pericol.

Argeș: Accident cumplit provocat de un șofer cu un BMW cu volan pe dreapta și numere britanice. Trei oameni au murit

Un martor a povestit cum părinții bebelușului au înnebunit de durere după incident, trecătorii încercând să-i calmeze.

„Tot ce am văzut a fost o mașină care lovise un bebeluș într-un cărucior de o poartă de fier”, a spus martorul.

Sergentul Mark Crozier, de la unitatea de investigare a coliziunilor, a declarat: „Un bebeluș a murit în mod tragic și vom face tot ce putem pentru a-i susține familia. Suntem în proces de interoga martorii și de a stabili circumstanțele producerii acestei coliziuni. Aș ruga pe oricine a fost în zonă și are informații care să ne poată ajuta anchetele să se prezinte la Poliție.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version