in

Tragedie în centrul Londrei. Muncitor român mort din cauza vaporilor toxici. Lucra la o casă de 5 milioane de lire sterline


Un român de 20 de ani a murit marți, 25 iulie, după ce a inhalat vapori toxici în timp ce lucra la renovarea unei case în valoare de 5 milioane de lire sterline, în Notting Hill.

Românul se numea Dorin Alecsandru și era din Adjud. El a fost scos din casă de pompieri și resuscitat timp de 30 de minute fără succes însă.Pompierii au declarat pentru Daily Mail că imobilul se afla în renovare în timp ce proprietarii casei erau în vacanță.

Vaporii toxici au intrat și în casele învecinate, unii oameni ajungând la spital din această cauză.

Un bărbat a declarat că a observat că ochii tatălui său începuseră să lăcrimeze și erau roșii. Totodată, oamenii spun că au simțit un miros straniu.

Potrivit Daily Mail, proprietarul anunțase că în timpul renovării va fi folosită o substanță toxică. De asemenea, vecinii au declarat că li s-a spus că ferestrele casei vor fi închise pentru ca vaporii să nu intre în alte imobile din zonă și au fost avertizați să țină ferestrele închise.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri Londra a declarat: „Un bărbat a fost scos de la subsol de pompieri. Am aerisit clădirea și am efectuat alte verificări ale clădirii în scopul detectării unor eventuale pericole. S-au găsit substanțe chimice.”

Un reprezentant al Poliției Metropolitane a declarat, la rândul lui: „Poliția a fost chemată la Berkeley Gardens, W8, la ora 16.05, marți, 25 iulie, de Serviciul de Ambulanță din Londra, care trata un bărbat de 20 de ani găsit inconștient la subsolul unei clădiri. Din cauza problemelor cu fumul din subsol, medicii au adus bărbatul în stradă, pentru tratament. În ciuda eforturilor bărbatul a fost declarat mor la fața locului, la ora 16.36.”

Român mort în accident de muncă în Cornwall. I s-a făcut dreptate după trei ani. Compania vinovată nu va plăti însă nimic

Român mort electrocutat din cauza patronului albanez al spălătoriei auto la care lucra

Un român mort și alți doi răniți în urma cutremurului din Italia
Tragedia din Ungaria. Șoferul român conducea de 20 de ore fără oprire. Are pe conștiință viețile a trei oameni

Ministru britanic: „Libera circulație a forței de muncă se încheie atunci când părăsim UE”