in

Tragedie într-o familie de români din Anglia: soțul s-a sinucis după ce a aflat că soția îl înșela cu prietenul lui cel mai bun


A plecat la muncă în Anglia, dar acolo a primit o veste care l-a doborât: a aflat că soția lui îl înşela cu cel mai bun prieten.

Cuplul venisese în Anglia pentru un trai mai bun. Vineri 29 martie, la Tribunalul din Hull au avut loc audieri cu privire la acest caz, scrie Daily Mail.

Victima este Zoltan Benedek, 30 de ani, găsit mort în casa din Hull, în care se mutase de aproape trei luni cu soția lui. Cei doi s-au cunoscut într-un club de noapte și s-au căsătorit în 2015. Au venit în februarie 2018 in Marea Britanie. După circa trei luni, soția sa i-a comunicat că îl înșeală.

„I-am spus despre aventura pe care o aveam şi mi-a sugerat să ne întoarcem în România. Avusesem o ceartă imensă pe această temă. Era foarte supărat” a declarat soţia sa în faţa anchetatorilor.

„El mi-a spus apoi să plec şi că nu vrea să mă mai vadă niciodată. M-am simţit vinovată. Nu mai era el” a mai adăugat femeia.

Cu o seară înainte de tragedie, cei doi s-au certat mai rău ca niciodata. A doua zi, pe 18 iunie 2018, soţia lui l-a găsit mort. Se spânzurase.

“Am plecat să stau cu prietenul soțului meu în acea noapte. Când m-am întors la ora 14:00, ușa era încuiată și nu am putut intra. Am văzut silueta a lui Zoltan la fereastră și apoi am plecat. Când m-am întors acasă în dimineața următoare, am văzut cheia în fața ușii și când am intrat l-am văzut atârnând în faţa scărilor”, a povestit femeia în fața magistraților din Hull.

Ea a spus că soțul ei avea obiceiul să bea cel puțin trei beri pe zi singur, dar când ieșea cu prietenii, bea de patru ori mai mult. Analizele post-mortem au arătat că Zoltan Benedek era în stare de ebrietate atunci când s-a spânzurat, avea o alcoolemie de 233 micrograme de alcool în 100ml de sânge.

Detectivul poliției, Matthew Gillot a spus că nu există dovezi că ar fi fost implicată o altă persoană în moartea românului.

Curtea a închis investigația, stabilind că a fost vorba de sinucidere.

De ce s-ar fi sinucis Lidia Drăgescu, fata care s-a aruncat în gol de la 30 de metri, în Londra. Fratele geamăn al româncei explică

Sinucidere în portul Calais. O româncă din UK s-a aruncat de pe feribot în Canalul Mânecii

 
Brexit: UE nu mai are răbdare cu Marea Britanie. Un oficial european avertizează

Acuzații grave legate de preschimbarea carnetelor de conducere românești în Marea Britanie: «30% sunt luate cu șpagă»