in

Tragedie la Londra. Tânăr român, găsit mort în locuința sa

Un familie din Dâmbovița trece prin momente cumplite după ce au primit vestea că fiul lor cel mare, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a găsit mort în locuința unde trăia, în Londra.

Părinţii băiatului spun că nici măcar nu au destui bani pentru a-şi aduce fiul acasă să îl înmormânteze, titrează ProTV.


Deocamdată, nu se ştie ce i-a provocat decesul tânărului.

Andrei a plecat în urmă cu doi ani în Anglia să lucreze în construcții. Părinţii săi spun că tânărul dorea să strângă bani ca apoi să revină acasă unde să aibă un trai mai bun. Ultima dată, băiatul a vorbit la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viață. Pe 5 iunie, femeia a primit cumplită veste.

Anglia, copil de 14 ani, și-a văzut mama ÎMPUȘCATĂ MORTAL de tatăl ei vitreg: ”În ochii lui se citea că voia să comită o crimă”

„M-a sunat un comisar de la poliție, mi-a spus că vrea să îmi spună personal ceva. M-a întrebat dacă am pe cineva în Anglia, cum îl cheamă și mi-a spus că are un accident. Și mi-a spus că atât ştie. Am zis, ce accident? De mașină, de muncă, ce accident? Doamnă, nu știm decât că a decedat, am venit să ne asigurăm că aţi fost informată”, a povestit mama tânărului.

Oamenii au aflat pe 26 mai că băiatul lor a murit. Andrei fost găsit fără viață, în camera unde locuia cu chirie, împreună cu niște albanezi. Tatăl tânărului e convins că cineva i-a făcut rău fiului său şi aşteaptă mai multe răspunsuri din partea autorităților. Familia a primit cumplită veste după nouă zile de la producerea tragediei.

„Anturajul, de ce prietenul meu a plecat, a plecat și el să facă un ban. Eu cred că l-a omorât cineva, eu aşa cred”, a spus tatăl lui Andrei.

Între timp, anchetatorii londonezi așteaptă un răspuns din partea medicilor legişti. Anchetatorii i-au interogat pe cei care locuiau în casa cu Andrei. Între timp, familia băiatului ar vrea să aducă trupul acasă.

 «Vreau să fiu actriță de film la Londra. Pentru mine, reîntoarcerea în România NU este o opţiune»

Snopite în bătaie, într-un autobuz în Londra: ”Ne-au cerut să ne sărutăm şi ei să se uite cum o facem, am refuzat”