in

Transporta cocaină de 18 milioane de lire sterline într-un autocar plin cu elevi. 17 ani de închisoare

Un șofer român care a încercat să introducă în Marea Britanie cocaină în valoare de 18 milioane de lire sterline a primit 17 ani de închisoare.

 

Ioan Buciuța, 53 de ani, a fost prins anul trecut, în portul Dover. El folosea ca acoperire o excursia a unor elevi români în Londra.


Polițiștii de frontieră au găsit aproximativ 130 de pachete cu cocaină învelite în bandă specială, într-o zonă special amenajată din spatele unui perete fals în compartimentul pentru bagaje.

Potrivit bt.com, drogurile erau acoperite cu un panou care se înșuruba, peste care era așezat un covor. Buciuța, curierul unei bande de crimă organizată din România, a fost arestat pe 6 iunie 2015, iar elevii au fost duși la hotel cu taxiurile.

Românul a pledat vinovat pentru transportul de droguri din Clasa A și a fost condamnat vineri, 11 martie, la 17 ani de închisoare.

Conducătorul echipei anti-drog Mat Rivers, a declarat că Buciuța era doar un curier care avea sarcina să transporte și să livreze droguri de milioane de lire sterline pe continent. „Faptul că a folosit pentru acoperire o excursie școlară arată cât de cinică este această organizație criminală”, a spus Rivers.

Fratele lui Ioan, Gheorghe Buciuța, 36 de ani, a fost achitat în legătură cu aceleași fapte, în noiembrie anul trecut.

Luptător român de MMA condamnat pentru uciderea unui om în centrul Londrei. L-a lovit cu un Bentley de 120.000 de lire

Un traficant de persoane periculos a fost arestat în Irlanda de Nord

Cocaină de milioane de lire sterline, într-un autocar românesc. Trei români au fost arestați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Parlamentul de la București a stabilit data Congresului Românilor de Pretutindeni

Tu știi ce face perechea ta? Unde și când se întâlnesc cel mai des adulterinii!