in

Transporta cocaină de peste UN MILION DE LIRE STERLINE, ascunsă printre legume. Român condamnat în Marea Britanie

Un român care transporta cocaină în Marea Britanie ascunsă printre lăzile cu legume și fructe a fost condamnat.

Curtea Coroanei Canterbury l-a condamnat pe Narcis-Bogdan Stoica, 29 de ani, din județul Neamț, România, la șase ani de închisoare, după ce acesta s-a declarat vinovat de încercarea de a introduce în Marea Britanie 15 kilograme de droguri de clasa A – cu o valoare de stradă de aproximativ 1,2 milioane de lire sterline.

Autoutilitara condusă de Stoica a fost oprită la granița cu Franța, la 17 aprilie. În autovehicul au fost găsite două ascunzători construite special pentru transportul drogurilor.

Șofer de TIR român, contrabandă cu cocaină de 1,7 milioane de lire sterline. Opt ani de închisoare

Stoica le-a spus ofițerilor, care are paleți cu fructe și legume în spatele autoutilitarei, aceasta fiind afacerea pe care o derulează.

El cumpărase vehiculul din Marea Britanie, cu o săptămână înainte de a fi oprit, la întoarcerea din Olanda.

„Dacă este nedetectată, această cocaină ar fi fost distribuită în Marea Britanie, unde comerțul de droguri de clasa A alimentează violența și exploatarea”, a declarat unul dintre anchetatori.

Catania, vindea cocaină acasă, arestată traficantă româncă de 39 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zeci de mii de locuri de muncă dispar în Marea Britanie. Disponibilizări masive la Boots, John Lewis, Rolls Royce și Burger King

”Nu are remușcări”. Scandal în UK: criminal în libertate după ce a decapitat un adolescent și apoi i-a folosit capul pe post de bilă de popice