in

Transporta un BMW din Anglia în România. Polițiștii din Germania au luat măsuri când au văzut platforma românului

Românul care transporta pe platformă un BMW, din Anglia spre România, a fost oprit pe A3, în Germania, și i s-a interzis să-și continue drumul.

Românul improvizase remorca pe care ducea autoturismul, aceasta fiind una de fabricație proprie, informează Poliția Germană.

Tânărul de 31 de ani conducea spre România un ansamblu complet nesigur, când a pierdut una dintre roțile de la remorcă, între intersecțiile Hochstadt-Nord și Pommersfelden, pe A3.

A oprit, a încărcat roata în cabina șoferului și și-a continuat călătoria cu o viteză de aproape 50 km/h.

BMW furat din Marea Britanie, descoperit la vamă în România

La Erlangen, el a fost oprit de poliție, care, pe lângă defectele tehnice considerabile, a mai constatat că bărbatul nu avea permis de conducere corespunzător.


A înțeles că nu mai poate continua călătoria, dar nu i-a păsat. În loc să parcheze la Autohof Erlangen-Tennenlohe, a mers mai departe.

Au fost demarate anchete împotriva șoferului cu privire la diverse infracțiuni administrative, conducere fără permis, daune materiale și furt.

Autoturism marca BMW, căutat de autoritățile din Austria, indisponibilizat de poliţiştii români de frontieră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Anglia: Tâlhărește un pensionar de 87 de ani, în High Wycombe, apoi încearcă să fugă în România. „Aveam datorii la traficanții de heroină”

amânat căsătoria Marea Britanie

Zeci de mii de cupluri şi-au amânat căsătoria în Marea Britanie. Pierderi uriaşe pentru restaurante