in

Tragedie la Londra. Maramureșean găsit spânzurat. Venise să locuiască alături de fiicele saleTragedie într-o familie de maramureșeni stabilită în capitala Marii Britanii.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, din localitatea Şomcuta Mare, Maramureș, s-a spânzurat în locuinţa din Londra în care stătea.

La fața locului au sosit echipaje de poliţie şi ambulanţă. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă eforturile s-au dovedit a fi în zadar


Potrivit site-ului axanews.ro, Valentin C. era originar din Şomcuta Mare și lucrase la cooperativa meșteșugărească Viitorul, în anii comunismului.

Era de meserie tâmplar și s-a ocupat ani de zile de popicăria din oraș, fiind și fotbalist în echipa locală.

Cunoscuții spun că Valentin a intrat în depresie atunci când i-a murit soția, iar bărbatul s-a mutat la una dintre fiicele sale, în Londra.

Zilele trecute, maramureșeanul însă și-a pus ștreangul în gât.

Cel mai probabil, bărbatul va fi înmormântat acasă, în Șomcuța Mare. „Până în prezent, nu a venit nimeni din familie să ne ceară ajutorul. Dacă va exista o solicitare în acest sens, noi îi vom sprijini pentru repatriere, chiar şi financiar dacă va fi necesar. Nu cunosc foarte bine familia, însă eu știu că avea frați şi copii. A plecat de câțiva ani din Șomcuța Mare în Anglia. Stătea la fiică. Mă gândesc că familia va dori să facă înmormântarea aici, în România. Aici avea domiciliul”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Gheorghe Buda, primarul orașului.

Tragedie în ziua de Paște. Doi români morți în Edgware. Alte cinci persoane sunt spitalizate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Raiduri ale poliției la spălătorii auto din Anglia. Un român și un albanez reținuți pentru sclavie modernă

Cum vrea PNL să îi aducă pe români acasă: „Facem un portal cu locuri de muncă pentru a atrage acasă românii din diaspora”