in

Tragedie la Londra. Maramureșean găsit spânzurat. Venise să locuiască alături de fiicele saleTragedie într-o familie de maramureșeni stabilită în capitala Marii Britanii.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, din localitatea Şomcuta Mare, Maramureș, s-a spânzurat în locuinţa din Londra în care stătea.

La fața locului au sosit echipaje de poliţie şi ambulanţă. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă eforturile s-au dovedit a fi în zadar

Potrivit site-ului axanews.ro, Valentin C. era originar din Şomcuta Mare și lucrase la cooperativa meșteșugărească Viitorul, în anii comunismului.

Era de meserie tâmplar și s-a ocupat ani de zile de popicăria din oraș, fiind și fotbalist în echipa locală.

Cunoscuții spun că Valentin a intrat în depresie atunci când i-a murit soția, iar bărbatul s-a mutat la una dintre fiicele sale, în Londra.

Zilele trecute, maramureșeanul însă și-a pus ștreangul în gât.

Cel mai probabil, bărbatul va fi înmormântat acasă, în Șomcuța Mare. „Până în prezent, nu a venit nimeni din familie să ne ceară ajutorul. Dacă va exista o solicitare în acest sens, noi îi vom sprijini pentru repatriere, chiar şi financiar dacă va fi necesar. Nu cunosc foarte bine familia, însă eu știu că avea frați şi copii. A plecat de câțiva ani din Șomcuța Mare în Anglia. Stătea la fiică. Mă gândesc că familia va dori să facă înmormântarea aici, în România. Aici avea domiciliul”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Gheorghe Buda, primarul orașului.

Tragedie în ziua de Paște. Doi români morți în Edgware. Alte cinci persoane sunt spitalizate
Raiduri ale poliției la spălătorii auto din Anglia. Un român și un albanez reținuți pentru sclavie modernă

Cum vrea PNL să îi aducă pe români acasă: „Facem un portal cu locuri de muncă pentru a atrage acasă românii din diaspora”