in

Trei adolescenți de 15-17 ani, arestați pentru uciderea taximetristului român în Tottenham

Un al treilea adolescent în vârstă de 15 ani a fost acuzat de crimă, în urma înjunghierii fatale a taximetristului român, Gabriel Bringye, potrivit Poliției Metropolitane.

Acesta a fost arestat luni, 22 februarie și a fost dus la o secție de poliție din nordul Londrei, unde a fost acuzat ieri, 23 februarie. Tânărul va apărea la Highbury Corner Magistrates ’Court miercuri, 24 februarie.

Londra. Suspect arestat în cazul taximetristului român ucis în Tottenham. Are 15 ANI

Taximetristul român Gabriel Bringye a fost găsit miercuri, 17 februarie, pe Jarrow Road, N17, în Tottenham,  la ora 19:21, înjunghiat în propria mașină.

Gabriel, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit cu leziuni prin înjunghiere. În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgență, el a fost declarat mort la fața locului, la ora 20:00.

Încă o crimă în Tottenham, la nici o săptămână de la uciderea taximetristului român. Poliția se teme că este vorba despre temutele „gang initiations”

Alți doi adolescenți, în vârstă de 15 și 17 ani au fost, de asemenea, acuzați pentru uciderea lui Gabriel. Primul este, de asemenea, acuzat de manipularea bunurilor furate.

Potrivit unor surse din poliție, se pare că în cazul lui Bringye a fost vorba despre „gang intiation”. Cu alte cuvinte, tinerii infractori trebuie să demonstreze că au „aptitudinile” necesare pentru a face parte dintr-o bandă, una dintre cerințe fiind înjunghierea unei persoane.

În zona Tottenham s-au petrecut mai multe înjunghieri de la începutul anului și până acum.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ALERTĂ! Evitați hainele din poliester. Legătura dintre acest material și COVID-19 vă poate fi fatală

Poliția caută o româncă dispărută în Barking din 2017: „Nu avem dovezi că i s-a întâmplat ceva rău”