in

Trei bărbați omorâți prin înjunghiere la Londra, în doar 12 ore


Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost atacat joi după-amiază în Hackney, estul Londrei. Un adolescent de 14 ani și un bărbat de 26 de ani au fost arestați în legătură cu acest caz, scrie BBC.

Peste noapte, un bărbat a fost înjunghiat mortal în apropiere de Harrods, în Knightsbridge, centrul Londrei, în timp ce o altă victimă a fost ucisă în Deptford, sud-estul Londrei.

Victima care a fost ucisă în Knightsbridge a fost găsită inconștientă în apropierea magazinului de lux Harrods, chiar după miezul nopții, după ce poliția a fost chemată pentru o înjunghiere.

El a fost tratat de paramedici, dar pronunțat mort la fața locului, la ora 00:39.

Un alt bărbat a fost găsit rănit și dus la spital, „în stare gravă”, a spus poliția.

De asemenea, serviciile de urgență au fost chemate la Bronze Street, în Deptford, la ora 03:00 dimineața, după ce un bărbat a fost înjunghiat fatal.

Nu s-au făcut arestări în niciunul dintre cazuri, iar polițiștii au făcut apel la martori.

Detectivii cred că victima ucisă în Clarence Mews, Hackney, a murit în urma „unei altercații care a implicat un grup de oameni”.

Cele două persoane arestate sub suspiciunea de omor rămân în arest, dar Poliția a declarat că sunt „cel puțin doi alți suspecți sunt căutați”, iar ancheta pentru localizarea acestora este „în desfășurare”.

Săptămână de coșmar la Londra. 7 crime în 7 zile. Poliția face apel la populație pentru prinderea criminalilor
Cunoscută cântăreață, jefuită în plină stradă la Londra

Adolescent din România, extrădat în Marea Britanie pentru trafic de minori