in

Trei răniți grav, după ce s-au aruncat în apă de la 60 de metri, de pe stânca Durdle Door. Martorii spun că printre săritori erau și români

Incident dramatic, pe 30 mai, pe cunoscuta plajă Durdle Door din Dorset, sudul Angliei. Mai multe persoane au sărit de pe stânci în mare, trei dintre ele fiind grav rănite. Martorii spun că printre cei care au sărit au fost și români.

Imaginile dramatice arată sute de oameni care veniseră la plajă înghesuiți de poliție, în timp ce elicopterele de intervenție au aterizat direct pe nisip.

Poliția din Dorset a fost chemată în jurul orei 15.43 după ce oamenii au raportat mai multe persoane care săreau de pe stânca de la Durdle Door în mare.

Trei dintre săritori au suferit răni grave și au fost preluați de două ambulanțe aeriene.

Ce au făcut britanicii în ziua în care numărul deceselor a depășit 10.000: Au ieșit la plimbare pe biciclete și la plajă.

Poliția nu a mai ținut cont de distanțarea socială cerută de restricțiile pentru pandemia de coronavirus și au înghesuit sutele de persoane pe mijlocul plajei pentru a face loc elicopterelor să aterizeze.

Inspectorul șef Claire Phillips, de la Poliția Dorset, a declarat: „Am fost nevoiți să închidem plaja de la Durdle Door pentru a permite să aterizeze ambulanțele aeriene. Drept urmare, evacuăm plaja și zona de faleză din jur. Am solicitat oamenilor să părăsească zona pentru a permite serviciilor de urgență să trateze persoanele rănite.”

S-a raportat că incidentul a implicat oameni care au sărit în mare de pe celebrul arc de la Durdle Door, care are o înălțime de aproximativ 60 de metri.

Româncă eroină pe o plajă din Toscana, a salvat două fetițe de la înec: ”Sunt foarte fericită că am reușit să intervin la timp”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iohannis mesaj diaspora

Iohannis, mesaj pentru diaspora: «Este nevoie de toți românii pentru a construi România prosperă»

Știri din Marea Britanie

Premieră mondială: un bebeluş din Marea Britanie a fost salvat după o terapie cu canabis