Menu
in

Trei români, acuzați că au violat o tânără de 19 ani pe o plajă din Portsmouth. Susțin că victima a inițiat partida de sex

O adolescentă de 19 ani susține că a fost violată de trei indivizi de origine română, angajați la o fermă din apropiere, la cules fructe.

Potrivit The Sun, Mădălin-Daniel Nitu, 23 de ani, Genghiz Iasear, 27 de ani, și Ionel-Mizel Ciocan, 25 de ani, toți lucrători agricoli din România la Ferma Groves din Colworth, Chichester – sunt acuzați că au violat adolescenta la primele ore ale zilei de 9 martie.

Procurorul a declarat că adolescenta fusese acasă la niște prieteni de la ora 19.00. Acolo a băut și a luat cocaină și canabis și nu își poate aminti ce s-a întâmplat.

Potrivit anchetei penale, fata, împreună cu prietenii a mers la un club de noapte, pe digul Bognor Regis, unde s-a întâlnit cu unul dintre tineri, Ciocan, cu care a dansat și s-a sărutat.

Fata devenise tot mai nesigură pe picioare, iar Ciocan a refuzat să o lase să plece. La un moment dat, tânăra nu se mai putea ține pe picioare, era foarte beată și a părăsit clubul separată de prietenii ei.

Pe una dintre alei o așteptau Ciocan și Iașear, care au violat-o oral. Femeia nu era în stare să își acorde consimțământul, iar inculpații știau asta, a mai spus procurorul.

„Următorul lucru pe care și-l amintește este faptul că era pe plajă iar cineva era deasupra ei”, a mai declarat procurorul.

Cei trei bărbați susțin că activitatea sexuală a fost consimțită, ba mai mult a fost inițiată de către reclamantă.

Procurorul a mai spus că un prieten a alertat poliția după ce au găsit-o pe tânără pe plajă, după ce s-a luptat cu inculpații, inclusiv lovindu-l pe unul în față.

A violat o femeie, după ce a bătut-o cu bestialitate. Condamnat pentru crimă în România, recidivează în Anglia

Britanică de 19 ani, arestată după ce ar fi mințit că a fost violată de 12 tineri israelieni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version