in

Trei români judecați pentru trafic de femei în Marea Britanie. Anchetatori: „Le forțau să se prostitueze”

Trei cetățeni români au apărut la Curtea Magistraților din Hull, acuzați că au forțat mai multe femei să se prostitueze în Marea Britanie.

Poliția Humberside i-a arestat pe cei trei la începutul săptămânii în Scunthorpe, în cadrul Operațiunii Wilberforce, care are ca scop combaterea sclaviei moderne în Regatul Unit.

Două femei, despre care se crede că au fost aduse în țară și exploatate sexual, au fost protejate și primesc în prezent sprijin de la echipe special instruite.

Marian Dimitru, 25 de ani, Adi Dinu, 31 de ani, și Marius Dinu, 19 ani, au fost arestați și acuzați de trafic de persoane pentru exploatare sexuală.

Yorkshire. Un român a constrâns o adolescentă cu dizabilități să întrețină relații sexuale cu patru bărbați

Cei trei români s-au prezentat ieri, 2 octombrie, în fața magistraților, unde au fost arestați preventiv pentru a se prezenta vineri, 30 octombrie, la Hull Crown Court.


Un purtător de cuvânt al Poliției Humberside a declarat: „Trei români care locuiesc în Scunthorpe au fost acuzați de trafic de femei și obligarea lor să se prostitueze. Arestările au venit ca parte a unei anchete conduse de echipa noastră Operațiunea Wilberforce, susținută de colegii din Poliția South Yorkshire și Poliția Britanică pentru Transporturu, la începutul acestei săptămâni”.

„Două femei, despre care se presupune că au fost aduse în țară și exploatate sexual de bărbați, au fost protejate și sunt sprijinite de echipe special instruite”, a mai declarat polițistul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Președintele Statelor Unite, dus la spital cu probleme de respirație, în urma infectării cu COVID-19. Ce transmite susținătorilor

Președintele american Donald Trump, dus la spital cu probleme de respirație, în urma infectării cu COVID-19. Ce transmite susținătorilor

Wolverhampton. Video șocant! Soț și soție, grav răniți după ce un șofer a dat cu mașina peste ei. Martorii spun că cel care i-a lovit a vrut să se răzbune