in

Trei români – SHOW în Anglia! Au ieșit cu porcul tăiat, pe străzile Londrei

Românii sunt din nou vedete în Marea Britanie, după ce s-au dat în spectacol pe străzile Londrei, cu porcul tăiat, în spate.

Trei români au fost observați zilele trecute în Londra, plimbând un porc tăiat, potrivit Antena 3. Bărbații au spus că respectă tradițiile din țara natală și au omorât animalul, după care l-au plimbat pe străzile din Londra.

Imaginile au fost făcute publice atât pe Tik Tok cât și pe Facebook.

Cei trei sunt văzuți cum scot porcul din portbagajul unei mașini, iar unul dintre ei ia animalul în spate și traversează strada cu el. Pe fundal se aud mai multe voci, inclusiv râsul unui copil. Pentru că o astfel de scenă nu putea fi ratată, unul dintre ei a filmat totul, iar imaginile au ajuns rapid pe rețelele de socializare.

Românii care și-au folosit copilul de 6 ani pentru a fura un ceas de aur din Harrods, condamnați

Nu este prima dată când românii fac spectacol în Marea Britanie. La jumătatea lunii decembrie, un material publicat de tabloidul britanic The Sun a scos la lumină amănunte îngrozitoare despre mecanismul prin care minore din România sunt vândute bandelor de proxeneți care-și exploatează apoi victimele în străinătate, cu precădere în Anglia.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aproape 600 de români REPATRIAȚI din Marea Britanie, a intervenit Ambasada României

Promoțiile la alimente nesănătoase, restricţionate în supermarketurile din Marea Britanie