in

Trei români terorizau un cartier din Manchester. Șapte jafuri deosebit de violente în 90 de minute. „M-au înconjurat ca niște prădători”

Un grup de români au terorizat Cartierul de Nord din Manchester. Aceștia au comis nu mai puțin de șapte jafuri brutale în 90 de minute, scrie Manchester Evening News.

Una dintre victimele îngrozite a declarat: „Erau organizați, vicioși și păreau să se bucure de ceea ce făceau. Nu aveau niciun raționament. Violență gratuită. Parcă se distrau. Erau ca animalele. Mă simțeam de parcă eram prada lor. M-au înconjurat ca niște prădători ”.

Cei trei au luat un taxi la ora 2 dimineața și au pornit după victime. După ce au coborât din taxi au început să atace oamenii.

Își înconjurau victimele pe care le atacau cu pumnii, după care fugeau cu obiectele de valoare pe care le luau de la acestea.

Oamenii atacați au rămas cu răni grave, maxilare și coaste rupte, vertebre deteriorate. Unii au stat în spital săptămâni întregi.

Cei trei resortisanți români, dintre care doi au mai fost condamnați pentru infracțiuni grave în Uniunea Europeană, au fost condamnați de Curtea Coroanei din Manchester pentru cele șapte jafuri.


Au electrocutat proprietarul unui magazin de bijuterii, după care l-au strangulat. Români închiși pentru jaf violent în Barking

„Pârâții au desfășurat o campanie concertată de tâlhărie, violență gratuită și fraudă împotriva victimelor vulnerabile într-o zonă din centrul orașului Manchester”, a spus procurorul.

Cei trei sunt verii Samuel și Adi Crețu, amândoi în vârstă de 21 de ani și un minor de 15 ani care nu poate fi numit din motive legale.

După ce au jefuit și au bătut mai mulți oameni, cei trei au sărbătorit la cu o masă la McDonald’s.

Adi Crețu mai fusese condamnat în România, pentru furt, în timp ce Samuel a fost condamnat pentru tâlhărie și violență în Valencia, Spania, în 2017 și 2018.

Adi Cretu, 21 de ani, a fost condamnat la șase ani și opt luni de închisoare, în timp ce vărul său a fost închis pentru șase ani și două luni.

Minorul care a participat la jafuri a primit un ordin de reabilitate de doi ani, cu supraveghere intensă. De asemenea, va fi monitorizat electronic timp de trei luni.

Cinci români arestați în Calpe (Alicante), organizau jafuri violente în magazinele de telefonie mobilă din Spania

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Beat și cu permis provizoriu de Marea Britanie provoacă un accident rutier pe A2, în România

Doi poliţişti au ars

Doi poliţişti au ars de vii într-un accident de maşină. «Băi, ăștia-s ai noștri!», momentul înfiorător în care colegii lor şi-au dat seama cine este în maşina în flăcări