in

Imagini ale URII necontrolate la LONDRA: Tricolorul italian călcat în picioare, italieni bătuți cu bestialitate de haite de englezi frustrați și violenți – VIDEO ȘOC

La finalul meciului, după triumful Italiei la Euro2020, suporteri englezi frustrați și violenți s-au răzbunat pe cine le-a ieșit în cale.

Au fost distruse mijloace de transport public și au avut loc adevărate atacuri asupra italienilor din Londra.

Tensiunile din fața stadionului Wembley din Londra au început deja în momentele care au precedat startul finalei Italia-Anglia.

În ciuda măsurilor de securitate, cu drumuri închise în jurul stadionului și un cordon de forțe de ordine, zeci de suporteri englezi au încercat să străpungă barierele pentru a intra fără bilet.

Au avut loc încăierări în magazine și restaurante și au fost devastate autobuze, au fost aruncate petarde aruncate în fața hotelului care găzduia echipa națională a Italiei.

Sunt videoclipuri de ură care circulă pe web: steagul italian tăiat, călcat în picioare și ars de câteva grupuri de huligani pe străzile Londrei.


Finala Euro 2020: Rețelele de socializare, pline cu atacuri rasiste la adresa jucătorilor englezi. Au fost postate imagini cu maimuțe și banane

Un videoclip difuzat pe Twitter arată haite de fani englezi care îi urmăreau pe italieni în interiorul Wembley și loveau suporterii cu tricouri albastre.

Federația engleză de Fotbal s-ar putea confrunta acum cu alte cenzuri din partea UEFA după ce imnul național italian a fost huiduit de unii dintre fani.

Episoadele de violență de la sfârșitul jocului au confirmat, de asemenea, îndoielile inițiale de a avea finala jucată în Anglia doar cu fanii englezi. La final, însă, Italia a câștigat. Singură împotriva tuturor. Ca întotdeauna, scrie ilparagone.it, citat de Gazeta Românească.


…Imagini ale URII necontrolate la LONDRA: Tricolorul italian călcat în picioare, italieni bătuți cu bestialitate de haite de englezi frustrați și violenți – VIDEO ȘOC…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.4]
Finala Euro 2020: Rețelele de socializare, pline cu atacuri rasiste la adresa jucătorilor englezi. Au fost postate imagini cu maimuțe și banane

Boris Johnson confirmă Ziua Libertății de pe 19 iulie și îndeamnă oamenii la responsabilitate