in

Tristețe fără margini. Tânăr român de 26 de ani moare în Anglia, într-un accident cumplit: „Prieten drag, prea devreme către cer! Fără cuvinte…”

Un tânăr român de 26 de ani, a murit duminică seară (27 iunie), în Anglia, pe o stradă din West Bromwich.

Nenorocirea s-a produs puțin înainte de ora 22.00, pe strada Birmingham din West Bromwich, West Midlands, Anglia.

Florin se plimba cu motorul, când a fost lovit violent de un Volkswagen Tiguan. În urma impactului, tânărul a murit pe loc.

„Un incident tragic, în care un bărbat și-a pierdut viața. Gândurile noastre alături sunt alături de familia și prietenii săi. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Facem un apel către cei care dețin informații sau imagini filmate cu camerele de bord să ne contacteze cât mai curând posibil”, au declarat reprezentanții poliției, potrivit expressandstar.com.

În momentul în care echipajul de prim-ajutor a ajuns la locul accidentului, un medic care se afla în timpul său liber încerca să-l readucă la viață pe Florin, efectuând manevre de resuscitare.

Anglia. Beat, a provocat un accident auto și a fugit. Urmărit după o dâră de sânge


„Personalul ambulanței a preluat imediat victima și a oferit sprijin vital avansat, dar, din păcate, viața bărbatului nu a putut fi salvată și decesul a fost confirmat la locul accidentului”.

Florin se afla în Anglia împreună cu iubita lui, Lavinia. Tânăra a cerut sprijinul printr-un apel pe pagina ei de Facebook, pentru ca trupul său neînsuflețit să fie repatriat: „Am nevoie de ajutorul vostru pentru repatrierea iubitului meu care a decedat duminica seara într-un accident rutier! Avem nevoie disperata de ajutorul vostru!!!”.

Tânărul era de loc din Șopârlița, județul Olt, iar prietenii îi deplâng moartea prematură și s-au mobilizat pentru a strânge suma necesară repatrierii.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe.

Adi Marius Neagu, fiul fostului primar al comunei Șopârlița, era verișorul lui Florin și are numai cuvinte de laudă despre tânărul de 26 de ani, pasionat de motoare: „Florin era un băiat cu suflet bun, o persoană plină de energie și viață. Transmitea o energie pozitivă mereu. Marea lui pasiune a reprezentat-o motocicletele, era un pasionat care avea benzina în sânge. Verișor drag, inima ta a încetat să mai bată, sufletul tău bun s-a ridicat la Ceruri lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens în sufletele noastre. Prietenii și familia te iubesc până la moarte și după. Toți cei care l-am iubit încercăm acum să strângem fondurile necesare pentru a putea fi repatriat în localitatea natală, Șopârlița, și înmormântat. Florin a iubit foarte mult motoarele și suntem siguri că s-a bucurat până la ultimul kilometru”.

 „Cine o să mai trezească toata comuna cu motocicleta vara asta?”

 „Prieten drag ,prea devreme către cer! Fără cuvinte…”

 „Drum lin spre îngeri Kasy! Vei fi în sufletele noastre mereu”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 2.3]

Șase răniți în incendiul uriaș de lângă stația Elephant and Castle. De la ce a pornit focul care a băgat în sperieți toată Londra

carte identitate intrare in UK

Cât timp mai putem intra cu buletinul în Marea Britanie: începe numărătoarea inversă