in

Ucigașul român al unei femei din Essex: „Aveam diavolul în mine”

Un român care a ucis o femeie nevinovată din Lakeside, Essex, le-a spus judecătorilor că atunci când și-a atacat victima „avea diavolul în el”.

Potrivit Essex Live, românul Florin Ion a atacat-o și a ucis-o pe Julie Hunt după ce a coborât dintr-un autobuz în apropiere de un mall din Lakeside. Conform sursei citate, românul se afla pe drum spre România, atunci când a atacat-o fără niciun fel de motiv pe femeie și a lovit-o în mod repetat chiar și după ce aceasta căzuse la pământ. Atacul a avut loc în aprilie 2018.

Ion a fugit de la locul faptei, însă a fost reținut de trecători și predat polițiștilor. Acesta le-a spus polițiștilor că femeia era vinovată din cauză că „urma să îl omoare”.

Doi psihologi l-au vizitat pe român la închisoarea Belmarsh, între iunie și octombrie anul trecut. La o audiere precedentă, la Curtea Coroanei din Chelmsford, pe 12 octombrie 2018, psihologii l-au audiat pe Florin Ion.

Acesta a spus că victima alerga spre el și că a crezut că îl va ucide, de aceea trebuia să se apere. Unul dintre psihologi a povestit că românul i-a spus că credea că va fi împușcat.

„În realitate, femeia nu a alergat deloc la acel moment și nu există nicio dovadă că ar fi avut asupra sa orice tip de armă”, a spus psihologul.


Ion a declarat judecătorilor că a plecat în Regatul Unit pentru a lucra alături de fratele său, în Birmingham. După trei luni a plecat pentru a-și vedea „soția gravidă” în România.

Acesta se afla într-un autocar cu destinația România, când a cerut să coboare în Thurrock, lângă Lakeside. Aparent, acesta a vrut să se întoarcă în Birmingham, motiv pentru care și-a cerut banii înapoi de la șofer.

În timpul discuției cu psihologul, românul ar mai fi afirmat că „are diavolul în el”, însă nu a făcut nicio clarificare suplimentară.

Cel de-al doilea psiholog a spus că Ion i-a mărturisit că „a început să se simtă rău și să audă voci care veneau din visele lui”.

Julie Hunt se ducea a muncă, în acea dimineață, când a fost atacată din senin de român. La 10 luni de la atac, Ion a recunoscut omorul. „A fost un atac brutal și total neprovocat care a omorât o femeie nevinovată”, a declarat superindendentul șef Tracey Harman.

Acesta a mai declarat că Florin Ion va petrece mult timp în spatele gratiilor. Acesta își va primi pedeapsa pe 7 martie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un român din Anglia pleacă pe jos spre România. Ce l-a determinat să facă un astfel de gest

Cum afectează Brexitul orașul Iași. Decizia pe care a luat-o o mare companie din Marea Britanie