Menu
in

Ucisă chiar în ziua de Crăciun într-un parc din Londra: «Iuliana era o tânără strălucită, încântătoare, blândă, iubită de toată lumea»

Iuliana Tudos, o barmaniță de 22 de ani din Republica Moldova, a fost ucisă la Londra în prima zi de Crăciun. Femeia a fost găsit în 27 decembrie într-o clădire abandonată din Finsbury Park, înjunghiată în abdomen, cu răni grave la cap.

Iuliana fusese dată dispărută de colegii săi de la barul unde lucra, îngrijorați de lipsa acesteia. Tânără a plecat de la o petrecere de ajun de Crăciun, a luat un autobuz de la Camden până în Finsbury Park, de unde a decis să meargă pe o scurtătură pentru a ajunge la casa unui prieten în Enfield. În parc a fost atacată, probabil pentru a fi jefuită.

În legătură cu această crimă a fost arestat Kasim Lewis, 31 de ani, din nordul Londrei. A fost arestat de la o adresă din Dalston, Estul Londrei.

Iuliana lucra de opt luni la World’s End pub din Camden. Brendan Lucey, managerul operațional al localului, a declarat că „Iuliana era o tânără strălucită, încântătoare, blândă, iubită de toată lumea”.

Colegii și amicii au organizat o chetă pentru a strânge fonduri pentru repatrierea corpului. S-au strâns în total 16.400 de lire.



Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version