in

Teroare în Londra: Un bărbat flutură maceta după ce a înjunghiat o persoană în Ilford

Teroare în Londra: Un bărbat flutură maceta după ce a înjunghiat o persoană în Ilford

Un videoclip terifiant arată un bărbat fluturând maceta pe strada din estul Londrei, după ce a înjunghiat o persoană în Ilford.

Un videoclip care circulă pe rețelele de socializare arată un bărbat mânuind ceea ce pare a fi o macetă pe o stradă rezidențială din estul Londrei, în urma unei lupte.

Poliția Metropolitană a confirmat că un bărbat a fost înjunghiat în zonă, după ce ofițerii au fost chemați la Charlbury Gardens din Goodmayes, Ilford, în jurul orei 21.15 aseară (luni, 9 mai).

Weekend violent în Londra: Adolescent înjunghiat într-un pub și ofițer de poliție tăiat cu maceta

În filmările șocante, un număr de oameni sunt implicați într-o confruntare de stradă, în timp ce un bărbat cu glugă pare să mânuiască o macetă. Traficul se oprește, ca răspuns la incident, iar un număr de bărbați par să se ascundă de ce care avea arma albă.

Poliția Metropolitană a declarat pentru MyLondon: „Ofițerii și Serviciul de Ambulanță din Londra au ajuns la fața locului și au găsit doi bărbați – fără alte detalii – răniți.”


„Un bărbat a fost tratat pentru răni prin înjunghiere; celălalt a fost tratat pentru răni la picior. Niciunul dintre bărbați nu este în pericol în acest moment. Nu a fost făcută nicio arestare; anchetele privind circumstanțele continuă”, a anunțat poliția.


Teroare în Londra: Un bărbat flutură maceta după ce a înjunghiat o persoană în Ilford

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Discursul Reginei din Parlament, rostit de prințul Charles

Discursul Reginei din Parlament, rostit de prințul Charles. 38 de proiecte legislative  ale Guvernului Johnson. Marea Britanie elimină tot ce ține de Uniunea Europeană

bournemouth viol

Elev de 14 ani, victima unui viol într-o toaletă publică din Bournemouth. Un bărbat de 51 de ani a fost arestat