in

Un bombardier român din Anglia posta pe TikTok filmulețe cu banii furați. Poliția l-a prins imediat

Un bombardier român s-a ales cu patru ani și jumătate de închisoare după ce a furat din mai multe magazine din Surrey, Hampshire și Thames Valley.

Bogdan Florea, 33 de ani, s-a prezentat pe 11 aprilie la Guildford Crown Court, unde a fost condamnat în urma unui șir de spargeri la mai multe farmacii și magazine de cosmetice din cele trei județe.

Faptele sale au avut loc între iulie și septembrie anul trecut, arată Poliția Surrey.

Pe parcursul a trei luni, mai multe apeluri de la magazinele Boots și Superdrug au venit la Poliție acuzând spargeri în care au fost furate parfumuri și produse cosmetice.

Alte zone afectate au inclus Walton-on-Thames, Henley-on-Thames, Godalming și Wallingford.

Un hoț român a pus pe jar poliția din 15 comitate engleze. Zeci de infracțiuni

În urma unui raport de pe 28 septembrie, cu privire la o spargere la Boots în Woodley, lângă Reading, anchetele au identificat vehiculul lui Florea în zonele în care au avut loc spargerile.

Polițiștii s-au deplasat a doua zi la domiciliul lui Florea unde l-au văzut pe acesta și alți trei bărbați intrând într-unul dintre vehiculele implicate în infracțiuni și plecând.

Vehiculul a fost oprit rapid de ofițerii de la West Surrey Proactive Team pe Prospect Road din Farnborough.

Florea a fost arestat sub suspiciunea de conspirație la tâlhărie. Asupra sa au fost găsite și acte de identitate false.

În timpul unei percheziții în dormitorul lui Florea, ofițerii au găsit o valiză și o geantă care conținea în total 131 de parfumuri și produse de înfrumusețare noi, de mare valoare, majoritatea având încă etichetele cu prețul, precum și rafturi pline cu sticle de parfumuri „tester”.

În portbagajul mașinii sale erau benzi de prețuri de pe rafturile de la Boots, împreună cu unelte și saci de deșeuri industriale care fuseseră folosiți pentru a transporta bunurile furate din magazine.

Perchezițiile ulterioare ale telefonului lui Florea au găsit mai multe imagini cu obiectele furate, indicații de navigare prin satelit către magazinele vizate, imagini cu documentele false, precum și imagini cu Florea pozând cu cantități mari de bani cash.

El a fost pus sub acuzare pe 30 septembrie și arestat preventiv.

Guildford Crown Court l-a condamnat pe Florea la 45 de luni pentru opt capete de acuzare de conspirație la tâlhărie și încă 9 luni pentru două acuzații de deținere de documente false.


…Un bombardier român din Anglia posta pe TikTok filmulețe cu banii furați. Poliția l-a prins imediat…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]

Ministrul de Externe britanic, atac direct la Putin: „Îi vom cere socoteală lui Putin și regimului său”

Ministrul de Externe britanic, atac direct la Putin: „Îi vom cere socoteală lui Putin și regimului său”

arme chimice Mariupol

Ministru britanic: „Occidentul are în vedere orice opțiune” dacă Rusia a folosit arme chimice la Mariupol