Menu
in

Un copil de 5 ani din Marea Britanie, cea mai tânără victimă a epidemiei din Europa

Un copil de 5 ani, infectat cu coronavirus și având afecțiuni medicale preexistente, a murit în Marea Britanie. Micuțul este cea mai tânără victimă a epidemiei din Regat și din Europa. După fetița de 12 ani care a murit în Belgia, răpusă de coronavirus, un alt copil moare din cauza infecției, devenind cea mai tânără victimă a epidemiei din Europa.

Este vorba despre un băiețel în vârstă de 5 ani, cu afecțiuni medicale preexistente, care s-a stins în Marea Britanie, scrie Daily Mail, citat de observator.tv. 

Ieri, a fost o zi neagră pentru Regatul Unit, care a raportat 708 decese într-o singură zi, crescând bilanțul total la 4.313. În acelaşi timp, în Marea Britanie sunt peste 41.903 de oameni care au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19. 

La nivel global, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost raportate peste 1,1 milioane de cazuri de infectare şi peste 58.700 de decese. Din totalul celor afectaţi de Covid-19, mai mult de 226.000 de oameni au fost vindecaţi.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

https://ziarulromanesc.at/austria-decret-guvernamental-de-pastele-catolic-sunt-interzise-intalnirile-cu-mai-mult-de-5-persoane-din-afara-gospodariei/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version