Un expert german în sănătate anunță apariția „super-coronavirusului”: „Învață să infecteze persoanele care au fost vaccinate. Cei care îl compară cu gripa sunt NAIVI!

Un expert german în sănătate, Karl Lauterbach, epidemiolog, om de știință cu studii la Harvard, a prezentat o perspectivă sumbră asupra a ceea ce ne mai poate aștepta cu virusul corona, la emisiunea realizată de Markus Lanz pe ZDF.

Emisiunea s-a ocupat, printre altele, de varianta extrem de contagioasă Delta a virusului corona.

Din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume speră că acest lucru va dispărea de la sine și va deveni comparabil cu gripa. „O concepție greșită, naivă”, este părerea expertului în sănătate SPD Karl Lauterbach.

În emisiunea ZDF, el a oferit o perspectivă sumbră despre ceea ce ar putea încă să vină.

Într-un interviu cu prezentatorul ZDF Markus Lanz, Lauterbach avertizează asupra unui fel de super-coronavirus care nu se oprește la persoanele vaccinate și le îmbolnăvește. O idee înfricoșătoare!

„Avem o situație cu totul nouă. Pentru prima dată este o situație în care un virus este atacat sistematic la nivel mondial cu vaccinuri foarte eficiente ”, a spus expertul cu o privire serioasă.


În emisiunea din 1 iulie, medicul experimentat a spus că se teme că virusul va deveni turbo, din cauza contraatacului agresiv și se va transforma într-un fel de super virus, împotriva căruia nu vor avea efect toate vaccinările cunoscute până acum și îi va infecta chiar și pe cei care au supraviețuit infecției.

Karl Lauterbach este sigur că varianta Delta care a apărut deja este un semn că virusul încearcă să rămână în viață prin toate mijloacele.

Noul ministru al Sănătății din Marea Britanie crede că 19 iulie va însemna sfârșitul restricțiilor. Sajid Javid: „Va trebui să învățăm să trăim cu COVID”

Politicianul SPD în cauză a spus clar la emisiunea „Markus Lanz”: „La un moment dat, pentru a putea supraviețui, deoarece atât de mulți sunt vaccinați, virusul trebuie să învețe să-i atace pe cei care au fost vaccinați”.

Expertul în sănătate a continuat: „S-ar putea să fie într-adevăr cazul în care virusul învață să depășească practic orice tip de vaccinare pentru a infecta vaccinații”.

Studiile actuale de la Universitatea din Haifa, care experimentează diferite variante de virus, susțin, de asemenea, această presupunere. Scopul experimetelor: să vedem de ce este capabil agentul patogen. Rezultatul? Şocant!

Karl Lauterbach spune în emisiunea ZDF, citat de ziaruromanesc.de: „La final au obținut avut culturi celulare care erau imune la fiecare vaccinare cunoscută”.

Așa-numitele „variante de evadare” nu vor fi, de asemenea, descurajate de anticorpii din sângele persoanelor care au fost deja bolnave.

Prin urmare, Karl Lauterbach explică cu îngrijorare: „Este posibil ca virusul să se epuizeze la un moment dat.

Dar poate fi, de asemenea, ca virusul să învețe să se afirme împotriva persoanelor vaccinate. Cu siguranță nu putem exclude acest lucru “.

Emisiunea poate fi urmărită AICI


…Un expert german în sănătate anunță apariția „super-coronavirusului”: „Învață să infecteze persoanele care au fost vaccinate. Cei care îl compară cu gripa sunt NAIVI!…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Încă o crimă între adolescenți șochează Londra. Incredibil ce au făcut trecătorii când au văzut trupul unui tânăr înjunghiat mortal căzut pe trotuar

Imagini șocante. Petrecere cu topoare și săbii în București, pe ritmuri de manele. Așa petrec „jmecherii”