in

Un fost luptător britanic vrea să își recupereze fiul dus de mama sa în România. Ce recompensă oferă acesta

Un fost luptător britanic oferă 20.000 de lire sterline oricui îi va aduce fiul din România, acolo unde a plecat de șase luni, alături de mama sa.

Craig Windsor, în vârstă de 38 de ani, susține că Mihaela Petroi, în vârstă de 32 de ani, l-a luat pe Craig Jr, în vârstă de șase ani, în România în urmă cu șase luni – și acum refuză să se întoarcă în Scoția

Craig care spune că soția sa a fugit în România împreună cu fiul lor, iar acum oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru întoarcerea în siguranță a copilului.

Proprietar al unei săli de sport, Craig – care a fost și condamnat la închisoare în urma unui atac – este dispus să dea bani oricui îl poate ajuta.

El a spus: „Mihaela a fugit din țară cu băiatul meu și mi-a rupt inima. S-a întors în România pe 26 februarie. După aproximativ o săptămână, ea mi-a spus: Dacă vrei să-l vezi din nou pe Craig, atunci va trebui să vii în România”.

Româncă din Belfast, acuzată că și-a înjunghiat mortal băiețelul de doar două luni. Copilul urma să fie botezat în România

„A refuzat să-l aducă. Singurul lucru pe care îl vreau în viața mea este fiul meu. Sunt dispus să dau 20.000 de lire sterline oricui îl poate recupera.”

Fostul luptător, care a fost avertizat de polițiștii că viața lui este în pericol de cel puțin 10 ori, deține acum Truth Gym și spune că s-a lăsat de infracțiuni.

Lui Craig i s-a interzis să mai boxeze după ce a fost găsit dopat în 2013.

Fostul luptător a fugit în Spania în 2006, după ce a atacat un rival, dar a fost ulterior încarcerat.

Windsor s-a căsătorit cu Mihaela în 2014, iar relația lor s-a încheiat anul trecut, scrie The Mirror.

Poliția a confirmat că a fost raportat cazul, dar a anunțat că este tratat ca o „chestiune civilă”.

Windsor a adăugat: „Dacă mi-ai spune că 20 de băieți mă urmăresc, nu aș fi deranjat, dar din cauza fiului meu îmi vine să plâng. Vreau ca guvernul Marii Britanii să intervină și să-l readucă pe fiul meu în Scoția ”.


Un fost luptător britanic vrea să își recupereze fiul dus de mama sa în România. Ce recompensă oferă acesta…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]

morți de COVID

Pandemia revine în forță în Marea Britanie? Cel mai mare număr de morți de COVID din ultimele șase luni

șoferi de TIR

Criză de șoferi de TIR în Marea Britanie: „Nici 80.000 de lire sterline pe an nu e suficient. Vreau să plec”