in

Un nou weekend însângerat la Londra. Trei morți și mai mulți răniți, în sudul și estul capitalei

Două persoane și-au pierdut viața în două atacuri cu cuțitele care au avut loc în acest weekend, în zonele de sud și de est ale Londrei. Vineri, un alt adolescent a fost ucis prin împușcare, tot în estul Londrei.

Astfel, un tânăr de 18 ani a fost ucis, prin înjunghiere, vineri, în Wandsworth, sudul Londrei. Doi adolescenți, de 17 și 18 ani au fost acuzați, duminică, de această crimă.

El vor apărea luni, 17 iunie, la Curtea Magistraturii din Wimbledon.

Alte patru alte persoane, cu vârste între 16 și 19 ani, au fost anchetate cu privire la acest caz.

Adolescentul a fost găsit rănit pe Deeside Road, Wandsworth, la ora 16.42, vineri, și a fost declarat mort la fața locului la scurt timp de la sosirea ambulanței.

Alți trei bărbați au fost înjunghiați în timpul unui scandal aproape de stația de metrou Clapham North, sâmbătă dimineața.

Tot vineri, polițiștii înarmați au fost chemați în urma unor împușcături, pe Hartville Road, Plumstead, la ora 4.54, unde un tânăr de 19 ani a fost găsit cu leziuni critice și a murit ulterior.

Sâmbătă, un bărbat în vârsta de 30 de ani a fost înjunghiat mortal în estul Londrei.

Poliția a fost chemată pe strada Alton, în cartierul Tower Hamlets, în jurul orei 14:00.

Omul a fost pronunțat mort la fața locului, lângă stația de DLR Langdon Park, din Poplar.

Poliția a anunțat că nu au existat arestări, iar ancheta este în curs.

Poliția a declarat că 14 persoane au fost arestate în legătură cu cele trei incidente, inclusiv șase adolescenți de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 16 și 19 ani. Ei rămân în arest la o secție de poliție din vestul Londrei.Hoț de buzunare român, acuzat că a răpit și agresat sexual o adolescentă britanică de 15 ani

Au emigrat în Anglia pentru fiica lor, diagnosticată cu autism. „M-am simțit ca un părinte și atât. În România nu am avut acest sentiment niciodată”