Menu
in

Un șofer român de microbuz a omorât o fată de doi ani. Era în Marea Britanie de o săptămână



Un șofer de microbuz român se află în arest de la sfârșitul lunii aprilie, acuzat că a omorât un copil de doi ani, într-un accident grav ce s-a petrecut în Avonmouth, pe Kings Weston Lane.

Mircea Husărescu, de 46 de ani, este acuzat de ucidere prin conducere periculoasă și neglijentă a unui autovehicul.

Natasha May Packman, în vârstă de doi ani, se afla în autoturismul cu care microbuzul condus de Husărescu a intrat în coliziune, pe 28 aprilie a.c., la ora 09.15.

Potrivit Bristol Post, românul a fost audiat în urmă cu două zile la Bristol Crown Court, unde nu a rostit niciun cuvânt. Avocatul său a spus că Husărescu se află în stare de amnezie, nevând capacitatea de a obține NINo sau un cont bancar.

În timpul audierii s-a stabilit că românul venise în Marea Britanie cu doar o săptămână în urma  producerii accidentului.

Șoferul acuzat a fost eliberat pe cauțiune, procesul urmând să se judece pe 4 septembrie.

Natasha May Packman se afla în autoturismul Toyota Yaris, când microbuzul Mercedes condus de Husărescu a intrat în coliziune cu acesta.

Familia îndurerată i-a adus un ultim omagiu. „Am rămas doar cu amintirea ei și cu sentimentul că ea s-a simțit în siguranță, a fost fericită și prețuită de toți cei apropiați care au iubit-o”, a anunțat familia fetei.

Membrii familiei au cerut ca să nu fie publicată nicio fotografie cu Natasha, potrivit Western Daily Press.

„Vă rugăm să vă țineți familiile aproape, pentru a putea dormi bine în patul vostru și să apreciați fiecare moment petrecut alături de copilul vostru; fiți recunoscători că nu sunteți într-o asemenea situație dureroasă și amintiți-vă de noi în gândurile voastre”, a mai spus familia îndurerată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version