in

Un oficial britanic din sănătate avertizează: „Mii de oameni vor contracta coronavirusul. Nimeni nu este imun”

Ofițerul medical adjunct pentru Anglia, dr. Jeddy  Harries a declarat pentru Sky News că numărul cazurilor și deceselor vor continua să crească pe măsură ce Marea Britanie va lupta cu focarul de coronavirus.

În Marea Britanie vor fi „multe mii de oameni” care vor contracta coronavirusul, a declarat dr. Jeddy  Harries pentru Sky News.

Încă două persoane au murit în Marea Britanie din cauza coronavirusului. Numărul celor decedați se ridică la cinci

„Vom avea numere semnificative într-un mod în care cred că țara nu este obișnuită, așa că o mare parte a populației va fi infectată, nimeni nu are anticorpi împotriva acestui virus în prezent”, a spus oficialul medical.

„Acestea fiind spuse, 99% dintre aceștia aproape sigur se vor vindeca, iar majoritatea oamenilor vor avea o boală destul de ușoară și nu va trebui să stea în spital și o pot fi gestiona în siguranță și în mod corespunzător la domiciliu”, a mai spus ea.

„Lucrul important pentru noi este să ne asigurăm că gestionăm acele infecții și să ne asigurăm că cei mai afectați, persoanele în vârstă, în special cei cu condiții cronice de bază, primesc tratament și sprijin în mediul de acasă”, a mai decalarat dr. Harries.

Ea a mai spus că rata mortalității va crește înainte de a scădea din nou în primele etape ale focarului.
Încă două persoane au murit în Marea Britanie din cauza coronavirusului. Numărul celor decedați se ridică la cinci

Dezinfectant pentru maini

Nu puteți găsi dezinfectant pentru mâini? Organizația Mondială a Sănătății a publicat rețeta