in

Un pakistanez se dă drept român ca să intre în Marea Britanie. „Mă numesc Marian”

Un pakistanez s-a dat drept român și a spus că îl cheamă Marian pentru a intra în Marea Britanie, însă a picat testul simplu pe care ofițerul de la frontieră i l-a dat.

„Marian” a fost supus unui test, însă a picat cu brio, având în vedere că nu vorbea limba română foarte bine, la fel cum nu vorbea nici limba engleză.

“Deci, zici că esti român. Cum te califici? Părinții tăi sunt români? S-au născut în România?”, au fost primele întrebări pe care ofițerul i le-a adresat presupusului român, potrivit Antena3.

Ulterior, ofițerul i-a dat lui Marian un test de geografie și l-a pus să deseneze pe o foaie harta României și țările învecinate.

Tânărul a știut doar două țări: Bulgaria și Republica Moldova, iar apoi s-a scuzat că nu se descurcă foarte bine în limba engleză.

Moldovean cu pașaport românesc sparge o locuință în Anglia. Le-a spus polițiștilor că avea nevoie la toaletă

Deloc convins, ofițerul a luat legătura, prin telefon, cu un interpret de limba română și l-a pus pe „Marian” să vorbească în limba română.

@bunkerworldwide

##fyp ##foryou ##foryoupage ##stop ##control♬ original sound – Bonkers TV

“Marian, spui că vorbești românește, că ai venit din România de o săptămână. Iată, omul acesta vorbește românește”.

Din păcate pentru el, pakistanezul Marian nu a fost în stare să spună în limba română decât: „Hai noroc, ai vila acolo?”.

Apoi, interpretul i-a explicat ofițerului că Marian nu este român, motiv pentru care acesta a fost arestat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Campania de vaccinare din Marea Britanie, în pericol. Ce se va întâmpla dacă se interzice vaccinul AstraZeneca pentru cei sub 50 de ani

Actorul Dragoș Moștenescu, din „La Bloc”, patru ani de când s-a mutat în Londra. Cu ce se ocupă acum