in

Un polițist britanic riscă să fie dat afară după ce a falsificat prețul de pe o cutie de gogoși

Un polițist britanic se confruntă cu acuzații de furt și riscă să își piardă slujba după ce a încercat să cumpere o cutie de gogoși în valoare de 9,95 lire sterline pe care lipise codul de bare pentru morcovi.

Polițistul Simon Read, în vârstă de 37 de ani, a declarat la o audiere că nu și-a dat seama că a scanat codul de bare pentru morcovi de două ori la Tesco din Wisbech, Cambridgeshire, pe 10 februarie anul trecut.

Potrivit Daily Mail, ofițerul a recunoscut că nu a reușit să scaneze codul de pe cutia de gogoși, dar a spus că a fost o greșeală.

Întrebat dacă intenționa să fure gogoșile, Read a declarat: „Absolut nu și sunt îngrozit că suntem în această situație astăzi aici”.

Polițistul este acuzat de încălcarea a două standarde profesionale, de conduită discreditabilă și de onestitate și integritate.

Ofițerul de poliție din Cambridgeshire, angajat în ianuarie a acestui an, a declarat că dorea să cumpere o cutie de gogoși pentru colegi.


Potrivit camerelor de supraveghere din magazin, Read este văzut luând o cutie cu 12 gogoși Krispy Kreme, apoi merge la secțiunea legume și pune în coș doi morcovi, într-o pungă albă.

Un polițist britanic s-a filmat în timp ce agresa sexual o femeie

Apoi a tipărit autocolantul cu codul de bare pentru morcovi, apoi s-a mutat în secțiunea sandvișuri de unde a luat un sandviș și o băutură.

La un moment dat, în afara razei camerei de supraveghere, Read a lipit codul de la morcovi pe cutia cu gogoși.

După ce și-a selectat toate articolele, Read s-a apropiat de case pentru autoservire la ora 11.30 și a început să scaneze produsele.

Filmările îl arată scanând mai întâi codul de bare al morcovului – fixat pe partea laterală a cutiei Krispy Kreme și așezând punga de morcovi în zona de ambalare.

Apoi a așezat cutia cu gogoși în zona pungii de cumpărături și a trecut la plata cumpărăturilor.

„Nu am verificat ecranul pentru a vedea dacă gogoșile au fost scanate”, a mai spus el.

Însă acuzarea a spus că ar fi fost imposibil să nu își dea seama că trebuia să plătească doar patru lire sterline, din moment ce știa că luase un obiect care costa în jur de 10 lire sterline.

Polițistul a spus că nu a fost atent la suma pe care trebuia să o plătească.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Oamenii de știință îl avertizează pe premierul Boris Johnson: Relaxarea de Crăciun poate duce la AL TREILEA VAL de COVID

IPS Teodosie, în război cu Guvernul Orban: „Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa?”