in

Un român a devalizat magazinele de cosmetice din Worcester

Un hoț de origine română care a furat produse cosmetice în valoare de 8.000 de lire sterline din magazinele Boots din Worcester, în timpul crizei Covid-19, urmează să fie condamnat.

Cornel Gheorghe a furat produse farmaceutice de 8.226 lire sterline, luând tot ce putea de pe rafturi în timpul a trei jafuri separate, în mai puțin de două săptămâni. Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, urmează să fie condamnat la Worcester Crown Court, scrie Worcester News.

În noiembrie anul trecut, inculpatul zâmbea larg la instanța de judecată a orașului, în timp ce recunoștea trei infracțiuni de furt.

Peste 6.400 de infractori străini au fost expulzați din Marea Britanie. Mulți dintre ei, hoți de buzunare români

Primul furt a avut loc pe 19 octombrie, când românul a plecat cu cosmetice în valoare de 4.494 de lire sterline. Au urmat alte două furturi, pe 26 octombrie și pe 2 noiembrie.

Procurorul a susținut că este un caz grav încât ar trebui să fie tratat la Curtea Coroanei, spunând magistraților că implică furtul unor bunuri în valoare de peste 7.000 de lire sterline și că infracțiunile au fost agravate de persistența infractorului.

În ciuda faptului că inculpatul a acționat singur, acuzatorul a spus instanței că trebuie luată în considerare „gravitatea infracțiunilor” și că magazinul era administrat de un număr restrâns de personal în timpul pandemiei.
Marea Britanie. Vaccinul AstraZeneca, interzis celor sub 30 de ani, din cauza apariției cheagurilor de sânge

Drumul spre libertate în Marea Britanie. Următorii pași pentru ieșirea din lockdown pe 12 aprilie, 17 mai și 21 iunie. Ce restricții se vor relaxa începând de săptămâna viitoare