in

Un român a rămas fără mașina de zeci de mii de lire sterline luată din Marea Britanie

Polițiștii de frontieră din Maramureș au descoperit într-o curte din localitatea Borșa un autoturism marca BMW, seria 6, în valoare de aproximativ 36.000 de lire sterline, care era dat în urmărire de autoritățile din Marea Britanie.

„Ieri, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de mașini furate din străinătate. Astfel, în curtea unui imobil de pe raza localității Borșa, județul Maramureș, polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca BMW seria 6, despre care existau date că este căutat de către autoritățile din străinătate”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

În baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii de frontieră s-au deplasat la locația respectivă, iar în urma unor verificări în bazele de date suplimentare, s-a stabilit că autoturismul BMW, seria 6, an fabricație 2014, figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă de Marea Britanie în data de 27.08.2019.

Autoturismul în cauză, în valoare de 188.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Suspendarea Parlamentului de la Londra a ajuns în fața instanței

Disperare mare la Autoritatea Electorală, diaspora nu vrea să se înregistreze online. Prelungire de patru zile