in

Un român care locuiește în Anglia a dispărut în Curtea de Argeș. Se bănuiește că și-a pus capăt zilelor din cauza depresiei

Un bărbat din Curtea de Argeș care locuia alături de familie în Anglia este dat dispărut după ce a lăsat un bilet de adio în care a specificat că nu dorește să fie căutat.

Costică L., de 59 de ani, din Băiculești, Argeș, se afla acasă, acolo unde venea o dată la trei luni pentru a face terapie psihologică fiind suferind de tulburare depresivă.

Potrivit ziarulargesul.ro, bărbatul era plecat în Anglia alături de soția sa și de cei doi copii, ambii majori. El venise acasă alături de soția și fiica sa, care suferă, de asemenea, de tulburare depresivă.

Luni, 1 iulie, Costică a rămas singur acasă până în jurul orei 14.00, când soția sa a constatat că bărbatul a dispărut. Femeia a descoperit o bucată de carton pe care soțul său scrisese un fel de bilet de adio în care menționa că-i iubește pe toți, să nu-l caute pentru că nu-l vor găsi și să aibă grijă de ei.

Speriată că bărbatul ar putea să fi făcut vreun gest necugetat, aceasta a anunțat poliția.

Polițiștii au început să îl caute cu ajutorul unui câine de urmă, iar la 600 m distanță de casă, pe malul canalului de fugă al microhidrocentralei din localitate, au fost descoperite sticla de apă fără care bărbatul nu pleca niciodată de acasă, un pachet de țigări și un chibrit.

De asemenea, pe dalele de beton ale canalului, polițiștii au descoperit urme vizibile de încălțăminte care duceau spre apă. În sprijinul polițiștilor au fost trimise două ambarcațiuni ale pompierilor militari care au început căutările pe luciul apei.

S-a dispus temporar și uzinarea / deversarea apei la microcentrala electrică. Căutările continuă.

O tânără din Dorohoi a dispărut în Marea Britanie. Nimeni nu mai știe nimic despre ea de trei luni
Primar PSD din Teleorman nu vrea ca diaspora să voteze: „Sunt acolo, să stea acolo, să-și aleagă acolo președintele!”

I s-a confiscat Mercedesul cu care venise în România. Era furat din Marea Britanie