in

Un român de 64 de ani a jefuit o bancă din Luton. A plecat cu două geamantane de bani

Poliţia engleză caută un bărbat în vârstă de 64 de ani, din România, după ce acesta a folosit un pachet suspect pentru a jefui o bancă, săptămâna trecută, în oraşul Luton.

Ion Crăciunescu, suspectul jafului la banca din Luton, a fost fotografiat ulterior cu două geamantane la scurt timp după jaf.

Anchetatorii britanici caută un bărbat de origine română, pe nume Ion Crăciunescu, în vârstă de 64 de ani, fiind suspectat că a jefuit o filială a Co-Operative Bank din Luton, în data de 7 decembrie, scrie digi24.ro.

Poliţiştii au fost chemaţi în ziua respectivă, la ora 11:40, pentru a evacua banca după ce a fost semnalat un pachet suspect. În urma analizei, s-a dovedit că a fost o alarmă de bombă falsă.

Însă, în tot acest timp, bărbatul s-a aflat în bancă şi a sustras o sumă de bani. Poliţia din Bedfordshire a refuzat să spună câţi bani au fost furaţi.

Ei au difuzat o imagine cu acest român la gara din oraş, la scurt timp după jaf, fiind bănuit că s-a urcat într-un tren cu destinaţia Londra, având asupra lui două geamantane.


Cine are informații despre autorul jafului, este rugat să sune la Poliția din Bedfordshire la 101, citând numărul de referință 40/42528/18, sau poate suna la Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Conservatorii vor să o detroneze pe Theresa May. I se decide soarta în Parlamentul britanic

Theresa May: „S-ar putea să nu mai fie niciun BREXIT”