Menu
in

Un român din Anglia a violat de trei ori o fată de 14 ani. 25 de ani de pușcărie

Un român care a abuzat și violat o fată de 14 ani a fost închis timp de 25 de ani în Anglia și va fi expulzat după ce va ieși din închisoare.

Anchetatorii l-au catalogat pe Florian Petrică Călin, în vârstă de 39 de ani, drept abuzator „determinat și calculat”, după ce acesta a fost condamnat pentru violul asupra unei fetei de 14 ani, în 2019.

Bărbatul, care locuia pe strada Sir Lewis din King’s Lynn, a fost găsit vinovat în urma unui proces, în luna octombrie, potrivit edp24.co.uk.

Violator român periculos, expulzat din Anglia în România pentru a-și termina pedeapsa

Călin, care a negat toate acuzațiile, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru viol.

Judecătoarea Maureen Bacon l-a condamnat, de asemenea, la 10 ani, pentru încă două acuzații de viol, pedeapsă pe care o va executa concomitent.

Românul va apărea pe viață în registrul infractorilor sexuali și va fi expulzat în România după eliberarea din închisoare.

Poliția din Norfolk a spus că victima lui Călin a dat dovadă de curaj pe parcursul anchetei privind abuzul pe care l-a suferit.

„Calin a abuzat sistematic această victimă într-o manieră hotărâtă și calculată”, a declarat polițistul care s-a ocupat de caz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 3.7]
Exit mobile version