in

Un român din diaspora, sinucidere live pe Facebook: „Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc”

Un tânăr șofer român a transmis în direct, pe Facebook, momentul în care a ales să se sinucidă, la volanul autovehiculului pe care îl conducea în Germania.

A început să transmită pe Facebook și să explice de ce a ales să își ia viața. Cristian Claudiu tocmai aflase la telefon, de la iubita lui, că aceasta îl părăsește, scrie Observator.tv.

“Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relație, după ce am așteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranțe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă”, spune șoferul.

Imediat după ce începe să vorbească, tânărul începe să plângă și explică faptul că suferă prea mult. Iubitei sale îi transmite, la un moment dat: „Și de sus pot să-l iubesc pe copilul tău, și de sus pot să am grijă de voi!”


După 8 minute de goană, românul accelerează spre 170 de kilometri pe oră, virează dreapta pe un alt drum și se izbește violent de un TIR. După impact, telefonul său a continuat să transmită Live pe Facebook. După momente lungi de tăcere, pe înregistrare se aud voci în germană ale martorilor care i-au sărit în ajutor. Pe live intră și mama șoferului.

Românul însă se pare că își pierduse cunoștința, iar vocea nu i se mai aude în cele 45 de minute de live ce au urmat după accident. Pompierii germani și medicii au intervenit. Sunt auziți în timp ce acordă primul ajutor șoferului în mașina complet distrusă. Apoi, l-au scos și l-au dus la ambulanță, în timp ce telefonul continua să transmită în direct.

Salvatorii însă nu au luat în seamă telefonul. Live-ul este oprit în cele din urmă de un polițist, după 53 de minute și 50 de secunde de transmisie. Din păcate, tânărul nu a supraviețuit. S-a stins la spital, la 15 ore după accident.

Claudiu era din Deva și are 22 de ani. Muncea la München, șofer pe o camionetă de 3.5 tone, cea pe care a băgat-o cu viteză în tirul staționat, pe o autostradă din Germania.

Sinucidere în portul Calais. O româncă din UK s-a aruncat de pe feribot în Canalul Mânecii

Tragedie într-o familie de români din Anglia: soțul s-a sinucis după ce a aflat că soția îl înșela cu prietenul lui cel mai bun
UE are un mesaj șoc despre Brexit: „Boris Johnson nu are intenția să renegocieze acordul”

Bisericile românești din diaspora, sute de mii de euro de la statul român