in

Un român extrădat din Marea Britanie a evadat pe Aeroportul din Cluj

Un român extrădat din Marea Britanie a evadat pe Aeroportul din Cluj

Un român care a fost înapoiat în țară de autoritățile din Marea Britanie a evadat pe Aeroportul International din Cluj Napoca, marți seara, a anunțat Poliția de frontieră Cluj.

Bărbatul, care sosise cu un avion de pe Aeroportul Londra-Luton, a fost preluat de la aeronavă de către un polițist de frontieră, în vederea efectuării formalităților de intrare în țară, potrivit Cotidianul.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat in mulțime și a ieșit din incinta aeroportului, precizează comunicatul. Conform unor surse, el ar fi plecat cu un taxi.

Român acuzat de tentativă de omor extrădat din Amsterdam în Manchester

În urma verificărilor, s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj, figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, in vederea depistării persoanei in cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale.

Totodată, la nivelul instituției au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul și au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situații.


…Un român extrădat din Marea Britanie a evadat pe Aeroportul din Cluj…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

oms sarbatori

OMS recomandă să staţi acasă de sărbători. «Mai bine un eveniment anulat decât o VIAŢĂ ANULATĂ»

Boris Johnson confirmă: „Nu vor fi noi restricții înainte de Crăciun”

Boris Johnson confirmă: „Nu vor fi noi restricții înainte de Crăciun”