in

Un român fura plumbul de la acoperișurile bisericilor din Norfolk. Deportat după ispășirea sentinței
Un român a furat acoperișul unei biserici rurale din Anglia, veche de 800 de ani și va sta cinci ani în închisoare. Remus Tudorache, de 27 de ani, făcea parte dintr-o bandă care acționa în zona Norfolk din Anglia. Cea mai gravă lovitură a fosta dată în Baconsthorpe, unde românii au distrus o biserică din secolul XIII pentru a fura plumbul folosit la acoperiș.

Lucrările de renovare a bisericii doar ce se terminaseră, iar materialul furat costa 100.000 de lire, scrie The Telegraph.

Secretarul Consiliului Parohial, Corinne Youngs, a declarat că biserica medievală a fost pur și simplu devastată de banda lui Tudorache.

Judecătorul a spus că a fost o operațiune organizată și profesionist executată. Tudorache a recunoscut că a distrus biserica pentru a fura plumbul în primăvara acestui an. El a recunoscut, de asemenea că alături de partenerii săi de fărădelegi au furat și plumbul de la acoperișurile a două biserici din Shefford Beds.

Apărătorul lui Tudorache a spus că acesta a crezut că asigurarea va acoperi costurile reparațiilor și că nu și-a dat seama de amploarea pe care o vor lua lucrurile.

Judecătorul a solicitat ca Tudorache să fie deportat după executarea sentinței. În regiune au fost raportate nu mai puțin de 49 de furturi de plumb de la biserici, în ultimul an.

VIDEO. Șoferul român vorbea la telefonul mobil în timp ce conducea tirul. A ucis o persoană și a distrus șase autoturisme. ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Cum s-au răzbunat niște muncitori români neplătiți? Au distrus tot ce au făcut!
Scandal în Premiere League. O vedetă și-a înșelat nevasta fotomodel cu o româncă

Belfast. Angajata româncă a unei bănci a devalizat contul unui client