Menu
in

Un român și-a urmărit fosta prietenă și a bătut-o cu bestialitate în plină stradă. Condamnat pentru hărțuire și vătămare corporală gravă

Un bărbat care a urmărit o femeie și a atacat-o în Ealing a fost trimis la închisoare pentru hărțuire și vătămare corporală gravă.

Constantin Nantu, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit vinovat la Curtea din Isleworth, în urmă cu câteva săptămâni.

Nantu, care a fost arestat și acuzat pe 3 ianuarie, a fost condamnat la 10 ani de închisoare vătămare corporală gravă și doi ani de închisoare pentru hărțuire. Cele două pedepse se vor executa în același timp.

Victima, o femeie în vârstă de 30 de ani, a fost urmată și atacată de Nantu în plină stradă. Românul fusese implicat, anterior, într-o relație cu victima și era furios că fusese părăsit, iar femeia își vedea în continuare de viață.

Pe 1 ianuarie, în jurul orei 21.50, bărbatul a așteptat victima pe Gorst Road, NW10. S-a ascuns în spatele unei mașini, iar când femeia a traversat, a lovit-o în moalele capului, iar aceasta s-a prăbușit la pământ.

Nantu a continuat să își lovească victima fără apărare, după care a lăsat-o lată în mijlocul drumului și a plecat.

Femeia a fost găsită cu leziuni atât de grave, încât cei care au telefonat la poliție au declarat că a fost lovită de mașină.

Femeia a fost internată cu multiple traumatisme la Spitalul St. Mary.

Judecătorul a descris infracțiunea ca fiind un atac premeditat, lași și demn de dispreț, pe fondul furiei și geloziei.

Poliția a stabilit că Nantu a urmărit-o pe femeie de mai multe ori până la locul de muncă al acesteia, inclusiv pe 29 decembrie 2018, cu trei zile înainte de atac.

Un român, unul dintre cei mai căutați infractori din Marea Britanie. A fugit de sub cauțiune

Proxenetism și spălarea banilor. Infractorii români preferă Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version