in

Un român sosit vineri în Marea Britanie s-a apucat de furat sâmbătă și a fost condamnat luni


Un român nou sosit în Marea Britanie nu a apucat să facă prea mulți purici în regat. El s-a apucat de furat a doua zi după ce a venit în Regatul Unit, însă a fost prins și închis în scurt timp.

Vizita lui Leonard-Valter Tudor în Marea Britanie începută pe 7 iunie, s-a încheiat după ce a încercat să fure într-o geantă căptușită cu folie de aluminiu din magazinul TK Maxx de pe Milton Street, Doncaster.

El spera că astfel va păcăli porțile de securitate, dar a fost prins pe 8 iunie.

„În interviu, inculpatul a spus că a aterizat în țară cu o zi înainte. A mers la o adresă din Doncaster, unde a spus că intenționa să găsească ceva lucru”, a spus procurorul.

Tudor, în vârstă de 20 de ani, a fost ajutat de un interpret român în instanță. El a recunoscut furtul de accesorii în valoare de 508 lire sterline.

Judecătorul l-a trimis la o închisoare pentru tineri infractori timp de 16 săptămâni și i-a ordonat să plătească o taxă guvernamentală de 115 lire sterline.

Apărătorul a spus că Tudor a devenit tată pentru prima dată în urmă cu două săptămâni și că avea perspectiva de a lucra în South Yorkshire, dar a venit să stea cu un prieten în Doncaster.

„Pur și simplu promisiunea banilor l-a determinat să comită această infracțiune. A fost reținut imediat de personalul de securitate. Toate articolele au fost recuperate”, a mai spus avocatul.

El a spus că Tudor a recunoscut infracțiunile imediat și a planificat să se întoarcă în South Yorkshire dacă este eliberat.

„Mi-a spus că perspectiva muncii este una reală și are ca scop pur și simplu să ofere familiei sale un viitor”, a mai relatat avocatul apărării.
Meleșcanu acuză diaspora de violențe la votul din 26 mai: „Avem poze cu oameni din comisia de votare cu vânătăi pe ei”

Și-a înjunghiat iubitul pe motiv că nu a lăsat-o să își ia mai multe haine în vacanță: „A meritat”