in

Un sucevean abia întors din Anglia, tâlhărit în satul natal de un prieten

Un tânăr de 30 de ani, dintr-o localitate din județul Suceava, care abia se întorsese acasă de la muncă, din Marea Britanie, s-a dus la barul din localitatea natală ca să facă cinste prietenilor și unor cunoscuți, scrie observator.tv.

La masă, tânărul s-ar fi lăudat că a făcut bani frumoși muncind în străinătate.

Printre cei cu care suceveanul a stat la masă, se afla și un tânăr de 19 ani. La plecare, acesta l-a urmărit, iar pe o alee întunecată l-a jefuit.

Bărbatul a fost ajuns din spate de cel cu pe care doar ce îl cinstise, iar acesta l-a împins în șanțul de pe marginea unei alei. Victima a căzut la pământ, moment în care tânărul i-a scos portmoneul, a sustras suma de aproximativ 600 lei care se afla acolo, după care a fugit.

Watford: Un român a jefuit o prostituată thailandeză pe care o contactase pe un site pentru adulți

Victima a anunțat Poliția, iar agresorul a fost identificat rapid şi reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta recunoscând comiterea faptei. Totodată, banii sustrași au fost returnați proprietarului.

Acum, tânărul de 19 ani din Zvoriștea are dosar penal pentru tâlhărie calificată și riscă mulți ani de pușcărie, după ce și-a jefuit prietenul.
Groapa de gunoi a Europei. Deșeuri din Anglia, trimise în România ca… donații

BMW furat din Marea Britanie, descoperit la vamă în România