in

Un traficant a trimis valiza cu droguri din Anglia cu microbuzul, iar el a luat avionul spre România

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant delict de către polițiștii Antidrog Iași, în timp ce vindea stupefiante luate din Anglia, în cluburile din municipiu.

Bărbatul, care cumpărase personal drogurile în străinătate, a fost arestat preventiv.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și procurorii Serviciului Teritorial Iași al DIICOT au făcut, în 8 noiembrie, două percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc.

Anterior efectuării perchezițiilor, în cursul aceleiași zile, un bărbat de 35 de ani a fost prins în flagrant delict în timp ce comercializa droguri în municipiul Iaşi, imediat după ce ar fi introdus în ţară un colet în interiorul căruia se aflau droguri de mare risc şi droguri de risc. Se pare că bărbatul a mers personal în Anglia şi a cumpărat drogurile.

Pentru a le putea aduce în ţară, le-a ascuns într-un troller pe care l-a trimis în ţară cu un microbuz, în timp ce el a venit spre România cu un avion.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate 42 de grame de cocaină, 101 grame de amfetamină pulbere, 147 de grame de ketamină, 116 comprimate de MDMA Ecstasy, droguri de mare risc, 30 de grame de rezină de cannabis (hașiș), 2,60 grame canabis, bani, precum şi alte bunuri folosite în derularea activităţii infracţionale. Bărbatul cercetat pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, introducere în ţară de droguri de risc şi introducere în țară de droguri de mare risc a fost reţinut de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași pentru 24 de ore.”

Ulterior, la data de 9 noiembrie, Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
Român prins cu 2 milioane de videoclipuri pornografice în calculator. Câteva mii erau cu copii abuzați sexual

O grupare de „traficanți sexuali” din România, destructurată în Marea Britanie. 29 de femei salvate din mâinile proxeneților