in

Un utilaj de construcții furat din Anglia a fost depistat la vama Borș

Polițiștii de frontieră de la vama Borș au descoperit luni, 2 martie, un utilaj de construcții marca Manitou, furat din Marea Britanie, pe care un român încerca să îl introducă în țară.

„În jurul orei 07.50, s-a prezentat la P.T.F. Borş, județul Bihor, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român M.C, în vârstă de 34 de ani, care conducea un automarfar cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire prezentate, un utilaj de construcții marca Manitou, pentru o firmă din România”, precizează purtătorul de cuvânt al I.T.P.F Oradea, comisar-șef de politie Bondar Laura.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că utilajul figura ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, în luna februarie.

BMW furat din Marea Britanie, descoperit la vamă în România

Șoferul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că utilajul respectiv era căutat de autorități, el având rolul doar de a-l transporta din Marea Britanie în România, în urma unei comenzi de transport primite de la firmă.

Utilajul, în valoare de aproximativ 20.000 de lire sterline a fost indisponibilizat la SPF Borș, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Limita de viteză în centrul Londrei scade la 20mph

Northwich: Trei români furaseră o cantitate impresionantă de alcool. „Era pentru un botez”