in

Halloween însângerat la Londra: Doi morți și trei răniți în urma violențelor

Halloween însângerat la Londra: Doi morți și trei răniți în urma violențelor

Doi morți și trei răniți în Londra, după un weekend de Halloween însângerat și plin de evenimente violente.

Într-unul dintre incidente, un bărbat de 86 de ani a murit din cauza rănilor la cap, în nordul Londrei, în timp ce în Hillingdon, moartea unui tânăr de 28 de ani este tratată ca suspectă.

Poliția s-a ocupat, de asemenea, de un graffitti cu svastică desenat în apropierea unei sinagogi, o represiune împotriva manifestațiilor violente de Halloween și o alertă cu bombă pe aeroportul Stansted.

Mai mulți polițiști au fost luați la țintă cu artificii de două bande, în timp ce au întrerupt o petrecere rave ilegală în Glasshouse Walk, Lambeth, vineri seara (29 octombrie), unde izbucniseră lupte între cei 300 de participanți, potrivit My London.

Un ofițer a fost rănit, iar mulțimile au fost dispersate până la ora 1.20.

De asemenea, ofițerii au oprit adunările de pe strada Birkbeck, Bethnal Green și Corbetts Lane, din Southwark.


Alte mandate au fost executate în Southwark și Camden unde trei persoane au fost arestate și o „cantitate” mare de droguri, cuțite și alte arme a fost găsită.

Noapte violentă în Londra. Un mort și doi răniți pe străzile capitalei britanice

Poliția a fost chemată sâmbătă, 30 octombrie, la o luptă pe North Street, Barking, în jurul orei 4:00, unde au găsit un bărbat de 33 de ani, cu răni la picior și un bărbat de 30 de ani, cu răni înjunghiate.

Tânărul de 30 de ani a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă, agresiune asupra unui lucrător de urgență și deținere de droguri de clasa A.

Mai târziu în acea dimineață, în jurul orei 5:30, poliția a fost chemată la o altă înjunghiere în Newham, pe Barking Road.

Un bărbat de 29 de ani a fost tratat la spital și a fost externat, în timp ce un tânăr de 34 de ani a fost arestat pentru vătămare corporală gravă.

În jurul orei 10:00, poliția a fost chemată pe Berger Road, lângă stația Homerton Overground, unde un bărbat, de 25 de ani a fost găsit cu răni la cap și la față, în urma unei lupte.

Un martor a descris că a văzut „mult sânge”, în timp ce poliția nu a făcut nicio arestare în acel moment.

Aeroportul Stansted a fost în haos după ce un pachet suspect a dus la evacuarea clădirii, sâmbătă după-amiază. Pachetul a fost ulterior distrus într-o „explozie controlată” la ora 17:00. Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul.

Sâmbătă seara, polițiștii au arestat un băiat de 16 ani, după ce svastici au fost vopsite cu spray pe un perete, lângă o sinagogă din Belsize Square, Camden, în jurul orei 19:30.

Acesta a fost arestat sub suspiciunea de prejudiciu penal agravat din punct de vedere religios și ulterior eliberat, încă nu este clar dacă el a fost cel responsabil.

Bărbat de 86 de ani ucis cu lovituri la cap

Ulterior, poliția a fost chemată la o tulburare în Chelmsford Road, Southgate, în jurul orei 22.00, unde se afla un bărbat, de 86 de ani, cu răni mortale la cap.

Poliția a arestat la fața locului un bărbat în vârstă de 53 de ani, suspectat de crimă, și a deschis o anchetă.

Duminică, 31 octombrie, poliția a fost chemată din nou la Barking, după ce doi bărbați au fost grav răniți, iar un altul a suferit o rană la mână, după o înjunghiere pe East Street, în jurul orei 4:00.

O altă anchetă de crimă a fost lansată după descoperirea unui cadavru pe Sipson Lane, Harlington, în jurul orei 6:15, victima murind în jurul orei 7:00.

Poliția crede că bărbatul este Mohamed Muhiyidin, în vârstă de 28 de ani, din Ealing, iar moartea lui – după ce a suferit un stop cardiac – este tratată ca suspectă.

În acest weekend, detectivii au acuzat de crimă și un băiat de 15 ani, după înjunghierea mortală a tânărului de 18 ani, Kamran Khalid, pe Harrow Road, Ilford, joi (28 octombrie).


Halloween însângerat la Londra: Doi morți și trei răniți în urma violențelor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

regina marii britanii

Regina Marii Britanii s-a întors la lucru după mici probleme de sănătate

Războiul pescuitului: Marea Britanie dă Franței un ultimatum de 48 de ore

Războiul pescuitului: Marea Britanie dă Franței un ultimatum de 48 de ore