in

Unul dintre principalii suspecți în cazul canotorului român ucis la Londra de Revelion a fost arestat pe Aeroportul Gatwick

Polițiștii britanici care investighează uciderea românului Tudor Simionov în centrul Londrei, în ziua de Anul Nou, au arestat un al patrulea individ suspect în acest caz.

Este vorba de Nor Aden Hamada, de 23 ani, căutat de mai multă vreme de politie. Individul a fost arestat duminică, 17 februarie, pe aeroportul Gatwick, chiar după ce s-a întors în Marea Britanie, potrivit unui comunicat al Poliției Metropolitane.


La sfârșitul lunii ianuarie, polițiștii londonezi au arestat alți trei bărbați, cu vârste de 20, 23 și 25 de ani, toți acuzați de uciderea lui Tudor Simionov.Românul avea 33 de ani și lucra ca agent de securitate la un club exclusivist din zona Park Lane, în centrul capitalei britanice.

Suspectul în vârstă de 25 de ani a fost arestat după ce s-a prezentat singur la o secție de politie din centrul Londrei.

Cel cu vârsta de 20 de ani a fost rănit în cursul operațiunii poliției, fiind prins de un câine antrenat al Scotland Yard, într-un imobil din Brent, nordul Londrei.

Potrivit poliției, suspectul a fost capturat de “un câine polițist” imediat după ce a sărit pe o fereastră și avea de gând să fugă.

Cel de-al treilea individ a fost arestat în Hammersmith, aproape de centrul Londrei. O femeie care a încercat să inducă în eroare anchetatorii și un bărbat care a participat la scandal au fost acuzați deja în acest caz.Rușinea justiției române. Traficanții de copii din dosarul Țăndărei, achitați. Polițist britanic: „Este o bătaie de joc! Sunt șocat!”

F.C. România, la un pas de colaps. Ionuț Vintilă: „Există șanse să ne desființăm”