in

UPDATE! Roman Abramovici, otrăvit în timpul unei întâlniri la Kiev. Zelenski nu a fost afectat

ULTIMA ORĂ! Roman Abramovici și doi oficiali ucraineni, otrăviți în timpul unei întâlniri la Kiev

Update 16.46 – Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care s-a întâlnit cu Abramovici, care ar fi fost otrăvit, nu a fost afectat, scrie Metro.

Cu toate acestea, viețile proprietarului Chelsea și ale negociatorilor nu sunt considerate a fi în pericol.

Rapoarte au sugerat anterior că forțele ruse încearcă să-l asasineze pe Zelensky, dar nu este clar cine ar fi fost ținta presupusei otrăviri.

Rusia a fost acuzată pe scară largă pentru o serie de otrăviri în întreaga lume, inclusiv incidentul Novichok de la Salisbury, criticul lui Putin, Alexander Litvinenko și liderul opoziției Alexei Navalny.

Grupul mass-media de investigații Bellingcat a declarat că incidentul a avut loc peste noapte, între 3 și 4 martie, trei persoane prezentând „simptome compatibile cu otrăvirea cu arme chimice”, inclusiv Abramovici.

„Abramovici, împreună cu un alt antreprenor rus, au luat parte la negocieri alături de deputatul ucrainean Rustem Umerov”, a postat Bellingcat pe Twitter.

„Runda de negocieri din după-amiaza zilei de 3 martie a avut loc pe teritoriul ucrainean și a durat până în jurul orei 22.00. Trei membri ai echipei de negocieri s-au retras într-un apartament din Kiev mai târziu în acea noapte și au simțit simptomele inițiale – inclusiv inflamație a ochilor și a pielii și dureri perforante în ochi – mai târziu în acea noapte. Simptomele nu s-au atenuat decât dimineața.”

Știrea inițială – Oligarhul rus Roman Abramovici ar fi fost otrăvit împreună cu oficiali ucraineni, este ultima veste care vine dinspre Ucraina.

Wall Street Journal, citat de Metro, relatează că apropiatul lui Vladimir Putin și proprietarul Chelsea FC – care a fost sancționat de guvernul Regatului Unit – este suspectat că ar fi suferit o otrăvire la începutul acestei luni.

Oligarhul Roman Abramovici, patronul Chelsea, sancționat de Guvernul britanic

Se spune că Abramovici și cel puțin doi înalți oficiali ucraineni au dezvoltat o exfoliere a pielii pe fețe și pe mâini, ochi roșii și lăcrimare constantă și dureroasă, relatează ziarul citat.

Citând „oameni familiarizați cu problema”, a adăugat că otrăvirea suspectă a venit după o întâlnire la Kiev.


ULTIMA ORĂ! Roman Abramovici, otrăvit de ruși, în timpul unei întâlniri la Kiev

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, depistat la Satu Mare

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, depistat la Satu Mare

Roman Abramovici a cumparat o echipa in Turcia

Roman Abramovici confirmă otrăvirea. Și-a pierdut vederea pentru câteva ore