in

Urmărire ca-n filme în Suceava. Polițiștii au tras într-un autoturism înmatriculat în UK

urmărire suceava

Polițiștii de frontieră din Suceava au tras focuri de armă și au folosit dispozitivul anti-pneu după o urmărire ca-n filme, în încercarea de a opri un autoturism înmatriculat în Marea Britanie implicat în contrabanda cu țigări.

Incidentul a avut loc în localitatea Frătăuții Noi, din județul Suceava.

Polițiștii de frontieră suceveni au fost nevoiți să urmărească în trafic și să folosească armamentul din dotare pentru a prinde un contrabandist. Persoana a reușit să fugă, însă a abandonat autoturismul de teren și o cantitate mare de țigări.

Urmărirea a avut loc mați, 12 octombrie, a informat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, potrivit newsbucovina.ro.

Astfel, în jurul orei 05:50, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, un autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa în mare viteză dinspre frontiera de stat spre localitatea Frătăuții Noi.

Fără permis de conducere, a provocat un accident cu o mașină înmatriculată în Marea Britanie

Polițiștii de frontieră au acționat pentru oprirea mașinii, efectuând somațiile legale, însă șoferul nu s-a supus continuându-și deplasarea în viteză. Din acest motiv, polițiștii de frontieră au executat 12 focuri de armă în  plan vertical și spre pneurile autoturismului, folosind totodată și dispozitivul anti-pneu.


Șoferul nu s-a oprit și a reușit să fugă. La scurt timp, mașina a fost găsită abandonată  pe  un drum agricol de la marginea localității Frătăuții Noi.

În mașină au fost descoperite colete cu 17.498 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de 204.727  lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul folosit la activitatea infracțională, în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat.


…Urmărire ca-n filme în Suceava. Polițiștii au tras într-un autoturism înmatriculat în UK…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Anglia, amenințată de inundații, secete și creșterea nivelului mării. „NE ADAPTĂM SAU MURIM!”

Anglia, amenințată de inundații, secete și creșterea nivelului mării. „NE ADAPTĂM SAU MURIM!”

medic nigerian România

Scandal în Irlanda. Medic nigerian care pretinde ca a absolvit facultatea în România nu știa să pună o branulă