„Vaccinurile COVID nu sunt sigure”. Un laureat Nobel explică riscurile imunizării în masă

„Vaccinurile COVID nu sunt sigure”, arată un laureat Nobel în medicin ă.„Nu sunt împotriva vaccinurilor, mi-am dedicat toată viața cercetării lor. Le consider foarte importante în tratamentul bolilor transmisibile și al epidemiilor, dar sunt împotriva produselor nesigure”, spune Luc Montagnier, biolog și virusolog francez.

Montagnier a primit în 2008 Premiul Nobel pentru medicină și o spune fără ocolișuri: „Sunt nesigure!”

Vaccinurile disponibile în prezent împotriva Covid sunt încă înconjurate de multe întrebări, prea multe pentru a continua cu o imunizare în masă.

Intervievat de Margherita Enrico și în paginile ziarului „La Verità”, Montagnier a subliniat cum, până în prezent, efectele vaccinurilor sunt încă în mare parte „necunoscute”.

Terapie genică

„Un vaccin poate fi considerat sigur numai după o perioadă de testare mult mai lungă. Această campanie de vaccinare a fost realizată cu erori științifice și medicale, care au agravat situația.

Vaccinurile conțin de obicei virusul atenuat care, atunci când este injectat, stimulează sistemul imunitar într-un mod blând.


Anunț BOMBĂ în Marea Britanie. Vaccinurile anti-COVID nu sunt sigure pentru copiii cu vârste între 12 și 15 ani

Majoritatea vaccinurilor administrate pentru combaterea acestei pandemii sunt terapia genică care servește la stimularea producției de proteine ​​în celulele noastre.

Este un sistem pe care îl consider nenatural, deoarece face ca materialul genetic nou să fie introdus în genomul nostru.”

Consecințe pe termen lung

„Avem celule specializate în organism numite celule imune, care, de la sine, sunt capabile să producă anticorpi. Aceste vaccinuri perturbă organizarea naturală a corpului. Proteina virusului care îi permite să atace are o dublă funcție despre care nimeni nu vorbește: este, de asemenea, o neurotoxină.

La persoanele care nu au avut încă timp să producă anticorpi, această proteină ar putea afecta inima, creând miocardită care pune viața în pericol.

Nu ar trebui să fim vaccinați în timpul unei pandemii, deoarece virușii se schimbă pentru a scăpa de sistemul nostru imunitar. Natura, chiar și față de viruși, știe să creeze armonie.

Dacă virusul nu ar fi fost manipulat de vaccinuri, cred că s-ar fi slăbit deja. Variantele naturale sunt consecința armoniei unor secvențe matematice precise.”

Continuarea în Gazeta Românească

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.7]

Lipsa alimentelor din Marea Britanie „va fi permanentă”

Lipsa alimentelor din Marea Britanie „va fi permanentă”

O bandă de români jefuia magazine de telefoane din Marea Britanie. Amenințau și intimidau personalul

O bandă de români jefuia magazine de telefoane din Marea Britanie. Amenințau și intimidau personalul